Antena Căutare

Lolita, o masuta vintage de poveste

Fie ca o vrei ca noptiera, fie ca sa te insoteasca langa canapea de fiecare data cand iti bei cafeaua, Lolita's Nightstand este masuta shabby chic cu aer romantic, 100% handmade in Ro.

Lolita este o masuta cu sertar spectaculoasa, 100% handmade in Ro, pe care o poti folosi ca masuta de cafea sau ca noptiera. Masuta din lemn este lucrata in stil shabby chic si antichizata, apoi protejata cu trei straturi de lac eco, pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand. Manerul vintage deschide sertarul perfect pentru a fi umplut cu amintiri si ciocolata.

Are dimensiunile 70x40x42cm si este lucrata manual in totalitate. Are si o polita de 40x42cm pe care sa iti asezi lucrusoarele dragi.

Lolita's Nightstand este alb antichizat cu bronz insa poate fi pictata si cu alte culori, asa ca nu ezita sa ne contactezi pentru a ne spune ce iti doresti.

Pentru mai multe detalii apasa aici.

A fost descoperit cel mai mare obiect din Univers: un grup de galaxii foarte vechi... VIDEO: Portretul Ducesei de Cambridge a devenit subiect de parodie pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x