Antena Căutare

VIDEO: Portretul Ducesei de Cambridge a devenit subiect de parodie pe internet

Portretul oficial al lui Kate Middleton a devenit celebru. Chiar daca Ducesa si sotul ei, Printul William, s-au declarat incantati de portret, internauti au spus ca poate fi imbunatatit. Si s-au apucat de treaba. Iar rezultatele sunt de-a dreptul amuzante.

Portretul oficial al lui Kate Middleton, prezentat vineri la muzeul National Portrait Gallery din Londra, a fost realizat de artistul Paul Emsley, iar familia regala a fost absoluta incantata. Britanicii de rand sau jurnalistii, insa, n-au fost la fel de incantati. Cativa internauti, pasionati de Photoshop, si-au incercat si ei norocul cu portretul Ducesei de Cambridge.

Intr-una dintre imaginii, fata Ducesei de Cambridge a fost inlocuita cu cea a comediantului Mr Bean. Un alt internaut a vazut o latura mai intunecata a lui Kate Middleton. Asa ca porterul a fost imediat asociat cu Vigo, eroul negativ din filmul "Ghostbusters". Nu au lipsit din "operele de arta" inspirate de seria Twilight!

Au fost pana si oameni care s-au gandit sa "restaureze" chipul Ducesei de Cambridge in stilul batranei din Spania, care a stricat o fresca in care aparea Iisus, din secolul al XIX-lea.

Lolita, o masuta vintage de poveste... Horoscop 13 ianuarie: Vezi ce surprize iti rezerva astrele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x