Antena Căutare

Louise Stoppani avea 7 ani când a aflat secretul cutremurător al mamei sale. Ce i-a ascuns femeia e coșmarul fiecărui copil

Louise Stoppani, în vârstă de 40 de ani, avea șapte ani când mama sa a decis să-i spună secretul pe care îl ascundea de multă vreme. Asta a făcut-o pe micuța Louise să se simtă ca și cum ”lumea s-ar prăbuși”.

colaj de imagini cu louise stoppani
Louise Stoppani, în vârstă de 40 de ani, avea șapte ani când mama sa a decis să-i spună secretul pe care îl ascundea de multă vreme | Instagram

Atunci, când cei mai mulți copii încep să meargă la școală, Louise afla că este crescută de un tată vitreg. Acum, este mama a doi copii și îl așteaptă pe al treilea, dar tot își amintește trisețea pe care a simțit-o.

John, cel despre care știa că îi este tată, era de fapt părintele biologic al surorii sale, dar nu al ei. Mama lui Louise a rămas însărcinată cu iubitul său, Paul, când avea doar 16 ani, dar relația nu a fost una de durată.

Citește și: Adam Sinclair e șoferul de autobuz căruia i s-a implantat o perucă și a plâns când s-a privit în oglindă. Cum arată acum

”Am simțit că lumea mea s-a prăbușit și nu aparțin nimănui pentru că John era tatăl surorii mele, dar nu și al meu. Nu m-am simțit dorită, chiar dacă mama și John mi-au spus că mă iubesc la fel de mult ca pe sora mea. Îmi amintesc că m-am gândit: Dacă am un alt tată, unde este?”, își amintește ea.

Ce a făcut Louise după ce a aflat că nu este crescută de tatăl biologic

Când a crescut, Louise nu a făcut nimic pentru a-și căuta tatăl adevărat, până când un comentariu făcut de o colegă de muncă a stârnit dorința de a-l cunoaște.

I s-a spus că arată ”la fel ca tatăl ei”, dar Louise știa că acest lucru era imposibil, deoarece ea și John nu erau, de fapt, rude.

Citește și: O femeie a găsit o sticlă veche într-un lac și când a dechis-o a găsit un bilet în interior. Peste ce mesaj neașteptat a dat

Abia când colega a corectat-o și i-a spus „nu, nu John - Paul”, a decis că vrea să-l cunoască, iar mama ei o sprijinit-o.

Potrivit Mirror, ea a cerut ajutorul Salvation Army, a căutat agendele telefonice, a pus întrebări familia și a trimis un mesaj către fiecare Paul Stephenson pe care îl găsea. Fără noroc, însă.

Abia după ce a apărut la Long Lost Family de la ITV a reușit să dea de tatăl ei și surorile din partea lui.

”A fost devastator. Dar Davina mi-a dat o fotografie cu el - prima pe care o văzusem. A fost un moment pe care îl așteptam de când aveam șapte ani.”, a declarat ea pentru The Sun.

Din această fotografie, pe care o poartă în geantă, a observat că are zâmbetul ei.

Citește și: Când a vrut să schimbe covorul, o femeie a trecut prin momente de spaimă. Clipul video e viral pe TikTok

Adam Sinclair e șoferul de autobuz căruia i s-a implantat o perucă și a plâns când s-a privit în oglindă. Cum arată acum... Doi tineri s-au mutat într-un cartier nou, dar când au ieșit la plimbare au făcut o descoperire ce i-a copleșit. Peste c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x