Antena Căutare

Lucky Diamond Rich e cel mai tatuat om din lume. Cum arăta înainte să se transforme complet

În 2007, Lucky Diamond Rich a fost inclus în Cartea Recordurilor drept cel mai tatuat om din lume. Deși a avut o perioadă în care avea câștiguri semnificative din spectacole, până în 2017 trăia pe străzi și era dependent de substanțe ilegale.

colaj lucky diamond rich, în prima jonglează la înălțime, îmbrăcat cu o fustă negru cu roșu, în a doua e portretul lui, cu cercei mari albi Galerie
Lucky Diamond Rich, cel mai tatuat om din lume, și-a făcut primul tatuaj în adolescență | Profimedia

Lucky Diamond Rich (nume real Gregory McClaren) și-a făcut primul tatuaj la 1987, când avea 16 ani, pe coapsă, pentru a se asigura că nu va fi văzut de mama sa, scrie The Guardian.

Născut în Brisbane, Australia, bărbatul s-a alăturat circului pentru a evita să intre în cercuri periculoase.

”Am fost atras imediat de tatuaje,” a declarat Lucky Diamond Rich. ”Toți banii pe care îi făceam din spectacole, îi investeam în tatuaje. Deja mă simțeam diferit de la o vârstă fragedă, așa că să și arăt diferit? Niciodată nu am avut dubii.”

Cum arăta Lucky Diamond Rich, e cel mai tatuat om din lume, înainte să își transforme aspectul

Pe măsură ce strângea mai multe tatuaje, Rich devenea mai cunoscut. Pentru a câștiga titlul de Cel mai tatuat om din lume, bărbatul și-a tatuat și pleoapele și gingiile.

Citește și: Un bărbat și-a tăiat nasul și și-a tatuat tot corpul ca să se transforme în orc. Cum arată Fernando Franco de Oliveira

”Sunt mai mult de 100% acoperit. Am tatuaje peste tatuaje peste tatuaje,” a declarat Rich.

Vezi mai multe imagini cu Lucky Diamond Rich în GALERIA FOTO

Deși Rich avea succes la nivel global, avea probleme în viața personală. El a devenit dependent și de substanțe ilegale și și-a pierdut câștigurile.

”Făceam o sumă ridicolă de bani. Toată lumea ar fi crezut că eram cel mai fericit om de pe planetă, dar eram chiar trist. Aveam succes, dar eram gol.”

După ce Rich a devenit dependent de substanțe ilegale, nu a mai putut participa la spectacole, așa că a ajuns să trăiască pe străzi.

”Am început să-mi pierd mintea. Mi se părea că se întâmplau lucruri care nu se întâmplau. Mereu aveam probleme cu poliția. Pentru prima dată în viața mea, probabil mă simțeam la fel de bizar pe cât arăt. Mă așteptau moartea, băgat într-un institut sau închisoarea.”

Rich a reușit să scape de dependență după ce a fost ajutat de un prieten. În ultimii ani, el și-a reconstruit viața. Are acum propriul apartament, în care locuieșt alături de partenera sa, Megan, și cei doi câini ai ei.

Citește și: A cheltuit peste 50 000 de lire sterline pentru tatuaje cu personajelor de benzi desenate. Cum arată Juliane Förster

Pentru că nu era sigur că va putea sta departe de substanțele ilegale dacă participa în continuare la spectacole, Rich lucrează acum în construcții.

”Niciodată n-am mai avut un șef, niciodată nu prea mi-a spus cineva ce să fac,” a declarat Rich. ”Am o rutină: îmi pregătesc prânzul pentru a doua zi. Mă duc la cumpărături. Am un pat...am mulți oameni care mă iubesc și care au grijă de mine și mă susțin. Niciodată n-am mai avut așa ceva.”

”Obișnuiam să mă uit de sus la oamenii care trăiau cum trăiesc eu acum,” a dezvăluit Rich.

Vezi cum arăta Lucky Diamond Rich înainte să se tatueze în următorul video:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul a vorbit și despre cum l-a ajutat obținerea titlului de Cel mai tatuat om din lume. ”Tatuajele, spectacolele și arta mi-au salvat viața, să știți. Chiar simt că trebuie să respect rolul de Cel mai tatuat om din lume.”

”Colegii de pe șantierul de construcții îmi spun ”Fiul meu ar vrea să îi semnezi Cartea Recordurilor Guiness 2020” și e un privilegiu și o plăcere să am oportunitatea să fiu acea persoană,” a continuat Lucky Diamond Rich, cel mai tatuat om din lume.

Femeia care a avut o aventură cu iubitul cele mai bune prietene. Au rămas împreună 12 ani și l-a ajutat să o ceară în că... Ruth Shelley și Robert Oestmann trăiesc ca acum 100 de ani. Se îmbracă vintage și n-au televizor în casă. Cum arată cupl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x