Căutare Live

Lumea științei a fost pusă pe jar de o descoperire uluitoare! Ce s-a găsit în interiorul unor ouă de găină

Oricât de greu ar părea de crezut, oamenii de știință au reușit să facă o descoperire la care chiar nu se aștepta nimeni. Ce au găsit cercetătorii în niște ouă de găină?

Oricât de greu ar părea de crezut, oamenii de știință au reușit să facă o descoperire la care chiar nu se aștepta nimeni. Ce au găsit cercetătorii în niște ouă de găină?

Niște găini au reușit să pună lumea științei pe jar după ce cercetătorii au reușit să marcheze o victorie de zile mari: au modificat genetic niște ouă astfel încât acestea să conțină o substanță numită interferon beta, ceva esențial pentru sistemul imunitar.

Ceea ce este cu adevărat incredibil este că substanța este folosită pentru tratarea cancerului. Momentan, o doză mică de interferon beta costă între 250 și 900 de dolari.

Dacă cercetările merg conform planului, atunci această substanță ar putea fi produsă în ouăle găinilor al căror ADN a fost modificat să facă ouă speciale.

Sătenii au descoperit urmele unei creaturi înfricoșătoare! Descoperirea i-a făcut să creadă în poveștile copilăriei, cu ființe magice

Astfel, prețul substanței ar scădea mult și oamenii bolnavi de cancer ar putea avea acces la un tratament mai ieftin.

Un bebeluș s-a născut cu părul alb! Când doctorii au dezvăluit motivul, părinții au rămas fără glas!... În haina unui bărbat mort pe Titanic a fost descoperită o scrisoare INCREDIBILĂ. Ce s-a întâmplat cu valoroasa bucată de...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri