Căutare Live

Luminile celui mai faimos brad din lume s-au aprins într-o ceremonie spectaculoasă

Spiritul Crăciunului a pus stăpânire pe New York. Luminile celui mai faimos brad din lume, de la Centrul Rockefeller, au fost aprinse în cadrul unei ceremonii spectaculoase. John Legend şi John Bon Jovi au urcat pe scenă în aplauzele a mii de oameni. Atmosfera de sărbătoare se simte şi pe marile bulevarde, unde magazinele au amenajat vitrine de poveste.

Cu o simplă apăsare de buton, 50 de mii de becuri colorate au luminat uriaşul din faţa centrului Rockefeller. Cel mai spectaculos ornament este steaua din vârful bradului, tc 01.19. tot pe brutul de mai sus placată cu 3 milioane de cristale Swarovski.

Atmosfera de sărbătoare se simte şi pe bulevardele metropolei. Vitrinele marilor magazine spun, fiecare, o poveste fascinantă de Crăciun. Şi la Washington, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, a aprins luminile în bradul de la Capitoliu. ext_0512_capitol_tree_ornaments Ornamentele care împodobesc uriaşul de 19 metri sunt realizate manual de copiii din New Mexico, de unde vine şi pomul.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri