Antena Căutare

Mai iute de atât, nu se poate! Un bărbat a fost băgat în spital după ce a mâncat „Răsuflarea Dragonului”. Leguma pe care o consumă toată lumea

Un bărbat din statul New York a ajuns la spital, după ce a mâncat cel mai iute ardei din lume. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, participa la un concurs și a început să aibă dureri fulgerătoare de caz, după ce a mâncat un singur ardei Carolina Reaper, potrivit BBC News.

Un bărbat din statul New York a ajuns la spital, după ce a mâncat cel mai iute ardei din lume. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, participa la un concurs și a început să aibă dureri fulgerătoare de caz, după ce a mâncat un singur ardei Carolina Reaper, potrivit BBC News.

Durerile de cap au apărut în următoarele zile, așa că bărbatul a mers de urgență la spital. Cazul său este primul în care astfel de dureri de cap sunt asociate consumului de ardei iuți.

Medicul care l-a tratat i-a avertizat pe toți cei care consumă ardei iuți să nu amâne mersul la spital dacă se confruntă apoi cu dureri bruște și intense de cap, întrucât acestea sunt cauzate de constricția imedită a vaselor care condusc sângele la creier.

Imediat după ce a mâncat ardeiul iute, bărbatul a început să aibă frisoane, iar în următoarele zile au apărut dureri severe de gât, precum și dureri îngrozitoare de cap, care durau doar câteva secunde.

Ardeiul ,,Carolina Reaper” a intrat în Cartea Recordurilor, în 2013, drept cel mai iute ardei din lume, dar ar putea fi depășit de o nouă specie de chilli denumită „Răsuflarea Dragonului”.

Pe această scară, ,,Răsuflarea dragonului” a obținut un redutabil scor de 2,48 milioane, devansând varietatea Carolina Reaper, care deținea până acum acest record, cu un scor de 2,2 milioane. Însă până când „Răsuflarea Dragonului” va intra în Cartea Recordurilor în mod oficial, Carolina Reaper rămâne cel mai iute ardei din lume.

Cel mai bătrân bărbat din lume. S-a născut înainte ca Einstein să publice teoria relativității și, astăzi, a ajuns la 11... Test de personalitate. Privește imaginea, ce animal distingi pentru prima oară? Cal, delfin, urs sau cățeluș?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x