Antena Căutare

Imagini spectaculoase: Singura biserică de gheaţă din România este gata! Turiştii au o ocazie unică

Singura biserică de gheață din România este gata, urmând să fie sfințită joi, 29 ianuarie, la ora 12:00, au anunțat proprietarii complexului de gheață de la Bâlea Lac.

Singura biserică de gheață din România este gata, urmând să fie sfințită joi, 29 ianuarie, la ora 12:00, au anunțat proprietarii complexului de gheață de la Bâlea Lac.

"Joi, 29 ianuarie 2015, la ora 12:00, va fi oficiată slujba de sfințire a Bisericii de Gheață de la Bâlea Lac. Este construită în fiecare iarnă la Bâlea Lac, pentru toți credincioșii care își doresc să aibă un loc de rugăciune în vârful muntelui. Cei mai temerari îndrăgostiți aleg Biserica de Gheață de la Bâlea Lac pentru a avea o nuntă de neuitat, iar părinții îndrăgostiți de munte aleg acest loc unic în lume pentru a-și boteza copiii. Aceasta își va deschide porțile pentru toți credincioșii, imediat după slujba de binecuvântare", se arată într-un comunicat.

În vecinătatea bisericii se află celebrul hotel de gheață, singurul de acest fel de la noi din țară.

Sursa: agerpres.ro

Cea mai bună ascunzătoare! Uite unde să-ți pui lucrurile de valoare! Nimeni nu s-ar gândi să caute acolo!... Doi bucureşteni au găsit pe stradă o borsetă suspectă şi s-au aplecat să vadă ce e în interior! Ce a urmat după a stârni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x