Antena Căutare

Doi bucureşteni au găsit pe stradă o borsetă suspectă şi s-au aplecat să vadă ce e în interior! Ce a urmat după a stârnit valuri de admiraţie

Deşi pare greu de crezut, încă mai există oameni buni, oneşti, pentru care corectitudinea chiar înseamnă ceva, iar cazul următor este dovada perfectă.

Deşi pare greu de crezut, încă mai există oameni buni, oneşti, pentru care corectitudinea chiar înseamnă ceva, iar cazul următor este dovada perfectă.

Recent, două persoane au găsit pe jos o sumă fabuloasă, însă n-au stat deloc pe gânduri şi s-au dus direct la poliţie. "În cursul zilei de miercuri, 21 ianuarie, un bărbat şi o femeie de 57 de ani au predat poliţiştilor Secţiei 26 o borsetă în care se afla suma de 19.000 de lei, precum şi alte obiecte şi înscrisuri.

În jurul orei 12.00, persoanele menţionate, domiciliate în sectorul 4, au văzut pe sol, în apropierea blocului unde locuiesc, o borsetă în care se afla o sumă de bani şi alte obiecte şi înscrisuri, motiv pentru care s-au deplasat de îndată la cea mai apropiată unitate de poliţie, pentru a preda bunurile găsite.

Poliţiştii Secţiei 26 au reuşit identificarea proprietarei de drept a borsetei, aceasta declarând, după verificarea conţinutului borsetei, că nu îi lipsesc bunuri, înscrisuri sau valori", se arată într-un comunicat publicat pe site-ul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucureşti.

Imagini spectaculoase: Singura biserică de gheaţă din România este gata! Turiştii au o ocazie unică... Niciodată n-ai fi crezut asta! Iată cum arată păpuşile fără machiaj! Nu te-ai fi aşteptat la asta! FOTO INEDIT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x