Malgorzata Chruscicka, bunica sportivă care pozează în bikini și ridică greutăți. E curtată de bărbați tineri și nu numai

Malgorzata Chruscicka face vâlvă pe Internet pentru că impresionează cu fizicul de invidiat, ținând cont că are 58 de ani. Vârsta nu o împiedică, totuși, să arate lumii ce poate. Și poate mult. Bunica sportivă pozează în bikini și ridică greutăți, printre altele, în timp ce se ocupă de nepoțica ei, Olivia, abia născută.

Malgorzata Chruscicka este bunica sportivă din Polonia, care pozează în bikini și ridică greutăți

Shutterstock

Malgorzata Chruscicka este omul care demonstrează perfect că "vârsta este doar un număr". Mai mult decât atât, anii din buletin nu reflectă nicio limită în cazul ei, cel puțin.

Malgorzata Chruscicka, bunica sportivă care pozează în bikini și ridică greutăți. E curtată de bărbați tineri și nu numai

Malgorzata Chruscicka provine din orașul Wałcz, Polonia, și s-a apucat să facă sport după ce a citit un interviu cu o campioană la bodybuilding din orașul ei natal, o femeie care a ajuns la performanțe ieșite din comun în doar nouă luni de antrenament. Această femeie a fost sursă de inspirație pentru Malgorzata.

Malgorzata Chruscicka a vorbit într-un interviu pentru The First News despre asta: "Am văzut poze cu această campioană, Ania, și mi-am spus: 'Vreau să arăt exact ca ea'. Diferența dintre noi consta însă în faptul că ea se apropia de vârsta de 30 de ani, iar eu aveam atunci 56 de ani. Mergeam la sală, dar de când am descoperit acel interviu cu Ania, mi-am schimbat antrenamentele ajungând la cinci pe săptămână și mi-am modificat și dieta".

Inspirată de aceasta, Malgorzata și-a promis atunci că va ajunge la un corp bine lucrat și i-a reușit. A ajuns să obțină contracte peste contracte, a fost cerută ca model, ca să pozeze în bikini, și face vâlvă pe Internet în prezent datorită fizicului ei, mai ales pentru vârsta pe care o are - 58 de ani.

De asemenea, bunica sportivă a mai povestit că i se întâmplă des să fie curtată de bărbați tineri, care cred că aceasta are 30 de ani.

Malgorzata a devenit de curând și bunică. Are o nepoțică, pe Olivia, pe care a fotografiat-o și a postat poza cu ea pe Facebook. La descriere, Malgorzata a scris: "Toate femeile sunt foarte puternice în familia noastră, dar Olivia este cea mai tare".

Citește și
Mercur retrograd pe 27 septembrie. Zodiile avantajate de schimbările care au loc până pe 18 octombrie
Mercur retrograd pe 27 septembrie. Zodiile avantajate de schimbările care au loc până pe 18 octombrie
Cine e Francesco Paglieri de la Asia Express. Drama neștiută a fiului Patriziei. Viața i s-a schimbat complet la 14 ani
Cine e Francesco Paglieri de la Asia Express. Drama neștiută a fiului Patriziei. Viața i s-a schimbat complet la 14 ani
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Mai multe articole

Malgorzata Chruscicka, bunica sportivă. De la jurnalism, la competiții sportive de fitness

Malgorzata a absolvit Facultatea de Jurnalism, și-a lansat un ziar săptămânal, o editură și o agenție de publicitate. În jurul vârstei de 40 de ani, însă, a început să facă mai intens sport. Mai mult din nevoie. "Aveam ceva probleme cu business-ul meu și am simțit că o să cad în depresie. Medicamentele pe care le luam atunci nu mă ajutau mai deloc", a spus Malgorzata Chruscicka.

Puțin câte puțin, Malgorzata Chruscicka a umplut golul pe care îl simțea cu activitate fizică. Înotul a venit pe primul loc și, deși recunoaște că primele câteva săptămâni au fost o luptă, a observat în curând îmbunătățiri în viața ei.

"Fiecare bucată din corpul meu mă durea atunci", a spus ea, "Dar starea mea de spirit a devenit mai bună, la fel și satisfacția mea generală". Malgorzata a început să facă și alte sporturi, printre care tenis, yoga și schi, și așa a fost furată de această pasiune.

"Iubesc sentimentul ăla când sunt epuizată. Iubesc să îmi înlătur punctele slabe și să câștig aceste bătălii. Bineînțeles, și imaginea aceasta din oglindă a unui corp fit, tânăr, este copleșitoare", a mai spus aceasta.

"Acest ultim an m-a făcut să mă simt de parcă plutesc. Fac ceea ce iubesc: îmi văd visurile împlinite. Vârsta nu e o limită. Uneori, e esențial să te oprești și să te gândești la ce înseamnă viața asta cu adevărat și, dacă te simți rău, trebuie să realizezi că nu se poate mai rău de atât și că există șansa ca lucrurile să se îmbunătățească. E bine să îți asumi riscuri!".

Chiar dacă pandemia a împiedicat-o să ajungă la competițiile la care își dorea să meargă, Malgorzata este decisă să nu rateze niciuna în 2021. Bunica sportivă are de gând să își reia și cealaltă dragoste într-o bună zi: să facă din nou presă. Însă, momentan, ea se focusează pe cariera în sport. Fanii de pe Instagram o admiră și devin din ce în ce mai mulți în fiecare zi.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Strugurii îngrașă? Beneficii și calorii pentru aceste fructe de toamnă
Strugurii se găsesc sub mai multe forme și culori. Există struguri roșii, verzi și mov, struguri fără semințe. SE pot consuma sub formă de jeleu de struguri, gem de struguri și suc de struguri, stafide, sau vin. Prima viță de vie a fost cultivată în urmă cu mai bine de 8 000 de ani în Orientul Mijlociu. O întrebare care este extrem de populară e legată de faptul dacă strugurii îngrașă sau nu.
Catine.ro
Ultimele știri