Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Mama lui l-a retras de la școală, ca să se poată juca pe calculator. În nici trei luni, puștiul a câștigat o mică avere! „Am 15 ani, sunt gamer și o să devin milionar”

Jocurile online devin o afacere profitabilă pentru puștii care își dedică ore întregi acestui „sport”. Un adolescent din Marea Britanie a fost retras de mama lui de la școală, ca să își urmeze visul. La doar 15 ani, este pe cale să devină milionar în lire sterline!

Jocurile online au devenit o afacere profitabilă pentru puștii care dedică ore întregi acestui „sport”. Un adolescent din Marea Britanie a fost retras de mama lui de la școală, ca să își urmeze visul. La doar 15 ani, este pe cale să devină milionar în lire sterline!

A câștigat 75.000 de lire sterline în mai puțin de trei luni, fără să iasă din casă. Vorbim despre un puști de 15 ani, din Marea Britanie. Benjy Fish este pe cale să intre în clubul milionarilor din jocurile online.

„Când mi-a propus mama să mă retrag pentru o vreme de la școală, ca să pot juca la nivel profesionist, am crezut că nu aud bine!

Inițial, nu a crezut că sunt un jucător prea bun, dar când am început să o trezesc noaptea din somn, spunându-i că tocmai câștigasem câteva mii de lire într-un campionat online la care participau jucătorii de top din Europa, a înțeles că știu ce fac”, a povestit Benjy.

Jocurile online ocupau o parte importantă din viața puștiul. El povestește că, nu de puține ori, mergea la școală după o noapte albă, petrecută în fața calculatorului.

CITEȘTE ȘI: „Soacra mare” a apărut la nunta fiului ei îmbrăcată într-o rochie de mireasă: „Femeie, ce-a fost în capul tău?!”

„Când am câștigat primul premiu mare, de 10.000 de lire, le-am trimis poză colegilor mei. A doua zi, aflaseră toți. Profesorul de desen a făcut o glumă, mi-a spus că sunt mai bogat decât toți profesorii din școală la un loc.”

Mama lui Benjy a hotărât să îl retragă de la școală pentru o vreme. Astfel, puștiul poate sta online cât de târziu vrea.

„A fost cea mai bună soluție pentru mine. Câteva săptămâni mai târziu, m-am calificat în Finala Cupei Mondiale de Fortnite din New York. Calificarea mi-a adus un câștig de 50.000 de lire. Dacă voi ieși pe primul loc, o să iau marele premiu de 23 de milioane de lire sterline. O nebunie!”

CITEȘTE ȘI: Abandonată de părinți, Oxana și-a petrecut primii cinci ani din viață crescută de câini. Cum arată astăzi „copila sălbatică”​

Benjy știe deja ce vrea să facă cu averea pe care a început să o strângă. Când avea doar 8 luni, tatăl lui a murit, răpus de cancer. De atunci, el și mama lui au fost singuri, uneori pe drumuri. Benjy vrea să nu mai aibă niciodată grija zilei de mâine și să cumpere o casă pe care să o transforme în acasă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro