Antena Căutare

FOTO! Au crezut că vine sfărşitul lumii! "Mâna lui Dumnezeu" a apărut pe cerul portughezilor şi a adus raiul mai aproape de creştini!

Adesea, când privim norii, imaginaţia ne poartă pe meleaguri neştiute. Pare a fi raiul acolo, sus, unde doar cele cu aripi pot să ajungă.

Adesea, când privim norii, imaginaţia ne poartă pe meleaguri neştiute. Pare a fi raiul acolo, sus, unde doar cele cu aripi pot să ajungă.

În schimb, portughezii au avut parte de un eveniment straniu în urmă cu o săptămână. Imaginaţia privitorilor a atins cote maxime.

Locuitorii de pe insula Madeira au putut vedea pe cer un nor cu o formă neobişnuită. Un pumn imens cuprins de flăcări! Bloggerul Rogerio Pacheco este cel care a surprins în fotografii straniul eveniment.

Pentru cei pasionaţi de paranormal a fost pretextul perfect pentru a dezvolta noi idei! Aceştia au speculat că norul ar fi, de fapt, "Mâna lui Dumnezeu", un pumn în flăcări sau chiar o cometă, scrie descopera.ro.

Un nor spectaculos din Sydney face înconjurul lumii! "Părea un val uriaş care ameninţă să ne înece pe toţi..."

"Imediat după ce m-am uitat pe cer, ştiam că trebuia neapărat să-mi iau camera şi să fac fotografii. Cred că norul pe care l-am văzut semăna cu o mână care ţinea strâns o minge", a declarat Pacheco.

FOTO CREDIT

Cel mai bun job din lume! Un angajat primeşte lunar de patru ori mai mult decât salariul anual mediu pe economie... din ... Asta NU înveţi la şcoală! Marele Ion Creangă şi-a ales soţia după "socoteală profesională". Detalii de care ha...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x