Antena Căutare

Marcela Alonzo e mama care face 20.000 de dolari pe lună, doar cu niște poze! Ce parte a corpului își arată

O mamă în vârstă de 41 de ani face senzație pe internet cu pozele sale, de pe urmă cărora câștigă chiar și 20.000 de dolari în fiecare lună.

Marcela Alonzo în maieu rosu Galerie
Marcela Alonzo face o adevărată avere cu pozele sale | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a Marcelei Alonzo, o femeie în vârstă de 41 de ani care a decis să își deschidă în 2017 un cont pe un site celebru ce permite fanilor să primească poze și clipuri video, contra cost.

În timpul pandemiei, americanca din New York nu numai că a început să aibă din ce în ce mai mulți fani, dar a și decoperit că veniturile sale s-au rotunjit considerabil.

O mamă câștigă o adevărată avere din pozele pe care le postează

Bruneta cu forme senzuale susține că și-a deschis un astfel de cont pentru a câștiga banii necesari să îi plătească fiicei sale facultatea de drept. Totuși, peste noapte, Marcela Alonzo a cucerit oameni din întreaga lume și astfel aceasta a ajuns să câștige chiar și 20.000 de dolari pe lună.

Rămasă fără surse de venit din cauza pandemiei, femeia nu a renunțat la visul de a-și vedea fiica terminând facultatea de drept, așa că s-a apucat să ia în serios rolul de model și a început să se pozeze în fel și fel de ipostaze, una mai îndrăzneață decât alta.

Citește și: Ce au putut face doi copii în doar 5 minute! Mama lor a trăit o surpriză uriașă când a descoperit totul

Marcela Alonso susține faptul că este mult mai greu pentru o femeie de origini hispanice să se facă remaarcată în Statele Unite ale Americii din cauza numeroaselor prejudecăți și tocmai acest lucru o face să fie atât de dornică să își vadă fiica terminând facultatea și având o meserie respectabilă. Pentru ca acest lucru să se întâmple și pentru a achita creditul în vloare de 46.000 de dolari al tinerei, mama s-a apucat să se pozeze în ipostaze sexy. În scurt timp, numărul fanilor a crescut considerabil și, odată cu asta, și veniturile brunetei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Tinerii caută să interacționeze cu femei mai în vârstă și, în general, ofer conținut topless. Vorbesc în limba engleză sau spaniolă și răspund inclusiv la telefoane. Tinerii găsesc în mine o femeie sigură pe ea, matură și foarte directă”, a explicat Marcela Alonso, potrivit celor de la ibtimes.sg.

În prezent, femeia se recomandă ca fiind fotomodel și are mai bine de trei sute de mii de urmăritori pe pagina sa personală de Instagram. Acolo, fiecare poză adună instant mii de aprecieri și sute de comentarii din partea fanilor care nu ratează vreo apariție a brunetei.

Marcela Alonso nu numai că a reușit să plătească facultatea fiicei sale, dar se poate lăuda astăzi că are un stil de viață luxuriant, pe care nu l-a mai avut până acum și de care este extrem de mândră.

O tânără anorexică a ajuns la 28 de kilograme, mâncând doar felii de măr și iaurt. Cum arată azi Hannah Lucas... O tânără anorexică a ajuns la 31 de kilograme, apoi s-a apucat de sală. Azi e de nerecunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x