Delia, fotografiată așa cum fanii nu au mai văzut-o până acum: „În sfârșit mama Deliei e mulțumită”

Delia își surprinde fanii cu fel de fel de abordări interesante în ceea c eprivește stilul vestimentar.

Cea mai recentă fotografie a Deliei i-a uimit pe fani

Instagram

În una dintre cele mai recente fotografii postate pe contul de Instagram, Delia apare purtând un batic pe cap, o rochie cu motive florale și o pereche de cizme lungi până la coapse, cu tocuri ascuțite, înalte. Delia a postat două fotografii cu ținuta, una în care se observă baticul și rochia și alta în care se observă cizmele înalte. Fotografiile alb-negru postate de Delia conferă un stil vintage apariției, fapt remarcat de fani.

Fanii nu au ezitat să comenteze la postarea Deliei, ori complimentând-o, ori amuzându-se de stilul „bătrânesc”. Unii fani au apreciat contrastul dintre cizmele cu toc și baticul înflorat și au lăudat-o pe artistă pentru creativitatea ținutei.

Cum au reacționat fanii când au văzut fotografia Deliei, cu cizmele pe care doar ea ar avea curaj să le poarte

„În sfârșit mama Deliei e mulțumită”, „Ce „băbuță” drăguță!”, „Numai ție putea să ți vină ideea asta! Bestial!”, „Ooo duamna Deliaaa”, „Un fel de Vitoria Lipan”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii Deliei le-au lăsat la fotografie.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Citește și: Cum arată Delia cu părul curcubeu. Imaginea care i-a luat prin surprindere pe fani

Afecțiunea de care suferă Delia

Carismatica blondă e mereu veselă și optimistă, dar ea suferă de o boală rară care îi poate afecta grav starea de sănătatea dacă ajunge într-un stadiu mai avansat.

Citește și: Delia a apelat la o nouă schimbare de look ce i-a surprins pe fani. Cum s-a fotografiat vedeta în vacanță

Artista a recunoscut pe contul său de Instagram în urmă cu puțin timp că suferă de misofonie, o boală rară. Aceasta mai este cunoscută și ca ”sindromul sensibilității la sunete”.

Boala are mai mulți factori declanșatori, majoritatea constând în sunete comune, precum cele făcute de o persoană atunci când mestecă, oftează, fluieră sau cască, potrivit spynews.ro. De asemenea, pot apărea stări de anxietate și disconfort și atunci când persoana în cauză aude un zgomot de foire al picioarelor sau mișcarea repetată a acestora care atrage atenția.

Povestea de dragoste dintre Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu

Delia și Răzvan Munteanu sunt căsătoriți din anul 2012 și fac o echipă bună nu doar în plan sentimental, ci și la capitolul afaceri! Răzvan Munteanu este impresarul Deliei, dar și un om de afaceri de succes, care deține mai multe localuri din Centrul Vechi din București.

Delia, în vârstă de 38 de ani, a rupt de-a lungul timpului topurile muzicale cu hit-uri care au rămas adânc înrădăcinate în mintea fanilor ei. Delia Matache este în primul rând artist, însă aceasta a fost jurat și la X Factor, iar de câtiva ani este jurat la iUmor, un rol care i se potrivește ca o mănușă. Răsul ei bogat și vibe-ul pe care îl oferă la fiecare apariție au ajutat-o să-și creeze o imagine unică și să fie de neînlocuit.

Cum și-a început cariera Delia

Artista născută pe 7 februarie 1982 a absolvit Liceul de Muzică 'Dinu Lipatti' după cinci ani de studiu al pianului și lecții particulare pentru flaut, iar apoi a urmat Conservatorul. Delia a debutat în lumea muzicală în 1999 în trupa N&D alături de Nicolae Marin (Nick). Piesele lansate la momentul respectiv - „Altfel”, ”Nu pot sa uit”, ”Nu e vina mea” sau ”Vino la mine” au fost de un real succes. Din 2003 însă, Delia Matache, al cărei nume de scenă a devenit simplu - DELIA - s-a lansat în cariera solo, primul album fiind ”Parfum de fericire”.

Pe Delia Matache o puteți revedea în fiecare miercuri, în noul sezon al emisiunii „iUmor”, de la Antena 1, de la ora 20:30.

Ultimele știri