Live acumNunta cu scantei (r)
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

România, prima țință a rachetelor iraniene! Maria Ghiorghiu, previziuni cumplite despre Al Treilea Război Mondial: „Explozii și flăcări! Nu ne așteaptă nimic bun”

Premoniţii tulburătoare despre Al Treilea Război Mondial! Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul de la "Colectiv", face dezvăluiri cutremurătoare! Ce se va alege de omenire?

Maria Ghiorghiu, previziuni cumplite despre Al Treilea Război Mondial

„Al Treilea Război Mondial va fi inevitabil. SUA îl va declanșa. În aer, este vorba de armament nuclear”, spunea Maria Ghiorghiu încă din 2018.

Clarvăzătoarea a avut o premoniție în urmă cu doar câteva zile despre viitorul sumbru al omenirii.

„Am auzit o voce ce mi-as pus că rușii au luat cu asalt cerul. Exact cum spuneam și în 2016, Deveselu va fi prima țintă pe care Rusia sau Iranul o va lovi. Nu vreau să creez panică, dar spun un adevăr, spun ce aud. Știu ce ne așteaptă și nu este nimic bun”, a adăugat Maria Ghiorghiu.

Arsenie Boca l-a speriat până în măduva oaselor pe Nicolae Ceaușescu! L-a făcut să înghețe de frică: „Popo, când am să mor?”

„Vor plânge mamele militarilor și copiii acestora. Apoi am văzut o stradă lungă, iar pe ea numai mașini militare, parcă nu se mai termina șirul...Vedeam numai explozii, flăcări și bombe în Europa de Est, adică și în România”, a mai spus clarvăzăoarea.

În contextul situației tensionate din Iran, mai ales după ce armata a recunoscut, oficial, că avioul ucrainean ce abia decolase de pe aeroportul din Teheran a fost doborât cu o rachetă, posibilitatea izbucnirii unui nou război devine din ce în ce mai palpabilă. Cât de departe suntem de acest moment?

Profeția lui Nostradamus privind izbucnirea unui Al Treilea Război Mondial, la un pas să se împlinească. Avertismentul sumbru îți dă fiori: ”Suntem în pericol!”

„Nu foarte curând, dar sigur se pune ceva la cale. Situația este extrem de încordată. Chuar avem motive să fim îngrijorați”, a anunțat Maria Ghiorgiu.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.