Antena Căutare

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, profeție despre cutremurul mare ce se apropie! Când se va întâmpla

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu, cunoscută ca fiind cea care ar fi prezis cumplitul incendiu de la Club Colectiv, transmite un avertisment dur pentru omenire! Aceasta a transmis tuturor un mesaj extrem de îngrijorător, prin care anunță apropierea unui cutremur mare, cu impact devastator! 

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu, cunoscută ca fiind cea care ar fi prezis cumplitul incendiu de la Club Colectiv, transmite un avertisment dur pentru omenire! Aceasta a transmis tuturor un mesaj extrem de îngrijorător, prin care anunță apropierea unui cutremur mare, cu impact devastator!

Recent, pe blogul celebrei prezicătoare a apărut un nou mesaj de tip profeție, adresat oamenilor și mai ales românilor, pe care îi avertizează.

Potrivit acesteia, omenirea este pe cale să trăiască momente istorice, prin producerea unui cutremur mare ce are să producă numeroase pagube umane și materiale:

„Dragii mei,

In aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea ceva cutremurator.
Glasul spunea asa:

S-a emis un Cutremur devastator în Japonia.
Cutremurul a durat...

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, profeție despre cutremurul mare ce se apropie! Când se va întâmpla

Invadatorii...."

După care, vad inspre Est ,cladiri multe daramate,munti de moloz pe varful cărora erau barbati in salopete albastre care ,incercau sa indeparteze pe curiosi,pe cei care voiau ca sa profite de tragedia celor de sub daramaturi. De aici si cuvantul divin ,din MESAJUL de mai sus:

Invadatorii...

Dragii mei ,din nefericire,vom auzi de un CUTREMUR DEVASTATOR care se va produce in Japonia.

Si totusi,eu nu intelg de ce se spune ca s-a emis un Cutremur devastator;asta inseamna ca, specialistii din Japonia stiu de acest CUTREMUR devastator care urmeaza a avea loc .
Ma cutremur vazand imaginile cu salopete albastre,imagini de la un alt Cutremur din Japonia, deoarece,exact aceleasi salopete albastre mi s-au aratat si mie.

Sa ne rugam pentru fratii nostri din Japonia,sa ne rugam pentru toti Semenii nostri,ca sa fie ocrotiti si ocoliti de asemenea DEZASTRE cumplite.

Sa nu ne pierdem CREDINTA si NADEJDEA in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI, si sa multumim in fiecare clipa ca suntem sanatosi, si vedem inca un rasarit de soare cu fiecare zi a vietii noastre.

Cu dragoste,Maria”

Rămâne de văzut în ce măsură profețiile făcute de Maria Ghiorghiu despre venirea unui cutremur mare în viitorul apropiat se vor adeveri. Totuși este cunoscut faptul că Japonia este o țară cu număr impresionant de cutremure.

Barbie a apărut în urmă cu 60 de ani și a existat în realitate. Povestea mamei care a vrut să creeze o păpușă pentru fet... Ion Țiriac, cea mai mare avere a unui fost sportiv. Câte ore muncește pe zi, la 80 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x