Antena Căutare

Maria Ghiorghiu, profeție teribilă! E prima dată când ”vede” asta: ”Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare care a prezis incendiul din clubul Colectiv, a vorbit despre o nouă profeție pe care a avut-o de curând.

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare care a prezis incendiul din clubul Colectiv, a vorbit despre o nouă profeție pe care a avut-o de curând.

Mai exact, ea a mărturisit pe blogul personal că l-a ”văzut” pe marele actor Jean Constantin, care era vesel, însă avea chipul ”trecut” de vârstă.

”Dragii mei,

În această noapte, deși eram cu ochii pe monitor, văd în stânga mea,înspre Sud, pe cineva tare drag și iubit nouă tuturor românilor. Îl vedeam, dragilor, pe MARELE ACTOR de COMEDIE JEAN CONSTANTIN.
Avea o pălarie mare pe cap ca întotdeauna, ca atunci când era în viață, mult îndrăgitul JEAN CONSTANTIN era vesel, râdea și cu ochii și cu chipul.
Așa arată, doar că era puțin mai în vârstă în revelația mea.

Sub un Cer de ziuă, maestrul JEAN CONSTANTIN era așezat pe iarbă de pe marginea drumului și părea că protestează și el, doar că, era fericit și foarte vesel așa cum îl știm cu toții.
Dragii mei, oare ce dorește marele Actor JEAN CONSTANTIN să ne transmită?
Eu mă rog pentru liniștea și pacea sufletului său, și-i mulțumesc din inimă că a existat în mijlocul poporului românși există și-n prezent, prin filmele pe care ni le-a lăsat.
Dumnezeu să-l odihnească în pace și să se bucure în ÎMPĂRAȚIA LUI DUMNEZEU întru veșnicie.
”, a scris ea pe contul personal de socializare.

Actorul Jean Constantin a fost găsit mort în locuința sa în ziua de miercuri, 26 mai 2010.

TITANIC II este gata de îmbarcare! Copia fidelă a Titanicului din 1912, cel mai cumplit DEZASTRU maritim, va avea acelaș...  Activitatea seismică, din ce în ce mai intensă în zona Vrancea! Un expert lansează bomba: ”Între 21-25 decembrie 2018 a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x