Aceasta a intrat pentru prima dată în atenția publicului în anul 2016 atunci când a apărut pe coperta revistei Playboy. Acela a fost și momentul în care Sarah a dezvăluit că frumusețea ei ascunde un mic detaliu pe care nu mulți îl observă atunci când văd pentru prima dată imaginile cu ea.
Tânăra are un ochi albastru și altul verde, iar afecțiunea se numește heterocromie. Este vorba despre diferența culorii irisului și este rezultatul excesului ori a carenței pigmentului melanină. Heterocromia poate fi moștenită sau poate apărea în urma unor boli.
Cu toate acestea, Sarah, care este extrem de urmărită pe rețelele de socializare, are peste 1 600 000 de oameni care îi apreciază frumusețea și s-a făcut remarcată și în lumea modei. Deși de multe ori a fost acuzată că își prelucrează greșit fotografiile, aceasta a spus că uneori ochii ei se văd diferit din cauza luminii sau a unghiului din care sunt făcute pozele.
Vezi mai multe imagini cu Sarah McDaniel în GALERIA FOTO!
De cele mai multe ori, Sarah a spus că și-a creat acest cont pe rețelele de socializare și vorbește atât de deschis despre afecțiunea de care suferă tocmai pentru a le da încredere celor care trec prin aceeași situație ca și ea: "Oamenii îmi mulțumesc adesea pentru pozele mele și mulți îmi spun că se simt mai bine în pielea lor după ce au văzut mesajele mele."
Sarah este mereu susținută de familie și mama sa este cea care îi spune mereu că nu are niciun rost să citească mesajele răutăcioase care îi vin pe rețelele de socializare pentru că multe dintre ele sunt de-a dreptul dureroase.
Pentru a limita atacurile asupra ei, Sarah a început să facă mici pauze de la timpul petrecut în mediul online.
Ce este heterocromia și cum se manifestă
Așa cum am spus și mai sus, heterocromia este o boală a ochilor, care nu afectează vederea, potrivit csid.ro.
Ochii de culori diferite sunt considerați de către fotografi drept o frumusețe aparte. Printre vedetele care se confruntă cu această afecțiune sunt Mila Kunis, Kate Bosworth, Henry Cavill, Demi Moore, Jane Seymour.
Heterocromia poate avea o cauză congenitală și în acest caz este vorba despre boala
Hirschsprung sau sindromul Waardenburg, sau poate să apară ca reacție la anumite medicamente ori în urma unor leziuni ale ochiului.