Antena Căutare

MASONUL care face dezvăluiri despre ROMÂNIA! Uite ce ne așteaptă!

Unul dintre cei mai puternici oameni ai planetei a vorbit despre viitorul României și modul în care se vede țara noastră.

Unul dintre cei mai puternici oameni ai planetei a vorbit despre viitorul României și modul în care se vede țara noastră.

Etienne Davignon, masonul care a stat în fruntea celebrul grup Bilderberg despre care se spune că ar conduce lumea, a vorbit și despre România, făcând niște declarații cu adevărat uimitoare.

Potrivit oficialului, se pare că țara noastră se descurcă mai bine decât Statele Unite în ceea ce privește îmbunătățirea situației actuale.

Masonul a vorbit despre faptul că România nu folosește îndeajuns de eficient resursele financiare de proveniență europeană. Fondurile europene nu sunt absorbite decât în mică măsura, iar economia este afectată de acest lucru. Șomajul rămâne însă o mare problemă a viitorului.

FOTO: A vrut neapărat să fie FEMEIE! N-a avut bani de OPERAȚIE și a recurs la un gest NEBUN! Și-a tăiat singur ”BĂRBĂȚIA... MĂRUL care sfârâie! Uite ce senzații ai! Tu ai curaj să-l încerci?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x