Antena Căutare

FOTO: A vrut neapărat să fie FEMEIE! N-a avut bani de OPERAȚIE și a recurs la un gest NEBUN! Și-a tăiat singur ”BĂRBĂȚIA”

Spunea că are un DEMON între picioare de care trebuie să scape cu orice preț! Și cum banii nu-i erau suficienți pentru o operație la specialist, a decis să-și facă singur schimbarea de sex

Spunea că are un DEMON între picioare de care trebuie să scape cu orice preț! Și cum banii nu-i erau suficienți pentru o operație la specialist, a decis să-și facă singur schimbarea de sex.

A citit câteva cărți de specialitate, s-a uitat la ceva videoclipuri pe internet, iar apoi a pus mâna pe cuțit și a tăiat fără regrete. ”Știam că există riscul să fac ceva greșit și să sângerez până la moarte, dar am reușit să fiu destul de precis. Simțeam că mă incomodează, că nu mă reprezintă și, cum n-am avut suficienți bani, am ales să fac singur acest lucru”, a declarat bărbatul... sau fostul bărbat.

Imediat după ce și-a terminat ”opera de artă”, acesta a mers la un spital unde medicii au avut nevoie de 30 de ore de muncă pentru a repara ceea ce a făcut Jadis Argiope, proaspătă femeie.

Doamne, cum e posibil aşa ceva?! O femeie s-a trezit "din morţi" după 11 ore de la deces! "Am încremenit ... MASONUL care face dezvăluiri despre ROMÂNIA! Uite ce ne așteaptă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x