Căutare Live

Mesajul impresionant al unei tinere, în scaun cu rotile, după ce a fost jignită: "Nimic mai trist"

Jignită de un scriitor american, o tânără a postat pe Twitter un mesaj, care a inspirat mii de persoane: ,,Nimic mai trist decat o persoană frumoasă într-un scaun cu rotile.”

Simțindu-se jignită de un scriitor american, o tânără a postat pe Twitter un mesaj, care a inspirat mii de persoane: ,,Nimic mai trist decat o persoană frumoasă într-un scaun cu rotile.”

Iar răspunsul nu a întârziat să apară. Aceasta postat o poză cu ea, însoțită de mesajul: ”Plânge-te și de asta”. Diagnosticată cu Sindromul Ehlers-Danlo (ETD), fata este țintuită în scaunul cu rotile.

Peste 2.700 de persoane au apreciat postarea și mulți au și distribuit mesajul ei, însoțit de tag-urile: #PersoanăFrumoasăÎnScaunCuRotile. Campania a luat prorporții pe Facebook.

A avut dreptate! Boyan Slat, tânărul geniu care a spus că va face oceanul să se curețe singur... Cum reacționează fiecare zodie atunci când are inima frântă! Fecioarele simt atunci când ceva se va întâmpla, așa că des...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri