Antena Căutare

Cum reacționează fiecare zodie atunci când are inima frântă! Fecioarele simt atunci când ceva se va întâmpla, așa că despărțirile nu le șochează

Cum reacționează fiecare zodie atunci când are inima frântă! Fecioarele simt atunci când ceva se va întâmpla, așa că despărțirile nu le șochează! Dar să aflăm pentru fiecare zodie în parte!

Cum reacționează fiecare zodie atunci când are inima frântă! Fecioarele simt atunci când ceva se va întâmpla, așa că despărțirile nu le șochează! Dar să aflăm pentru fiecare zodie în parte!

Cum reacționează fiecare zodie atunci când are inima frântă! Fecioarele simt atunci când ceva se va întâmpla, așa că despărțirile nu le șochează

1. Vărsător

Vărsătorii extrem de conștienți de propriile emoții și nu se pierd ușor cu firea, pe lângă faptul că sunt independenți. În cazul unei despărțiri, nu simt că e sfârșitul lumii pentru că nu se bazează pe nimeni, ci doar pe ei înșiși.

2. Pești

Se presupune că Peștii sunt romantici și sensibili. Sunt plini de compasiune pentru ceilalți și simt pentru ei în același mod în care simt și pentru ceilalți. Sunt foarte supărați după o despărțire și se vindecă petrecând timp cu cei dragi.

3. Berbec

Berbecii adoră controlul. Atunci când trec printr-o despărțire, simt că pierd controlul și simt că pierd. Cu toate astea, facă față situației și devin mai puternici. Tind să își țină emoțiile în ei.

4. Taur

Taurii sunt cei mai fericiți atunci când au parte de stabilitate, cu lucrurile așa cum își doresc și într-o familie iubitoare. Despărțirile schimbă lucrurile, iar asta îi supără. Au timp să se reobișnuiască.

5. Gemeni

Gemenii sunt mândri și au probleme de ego. Despărțirea le rănește mândria și ego-ul, devin depresivi sau vor să se răzbune. Trebuie să evite persoana care i-a rănit și să se gândească la altcineva.

6. Rac

Racii sunt foarte sensibili. Sunt emotivi și tandri, așa că sunt devastați dacă cineva îi rănește. Se izolează pentru a se vindeca, ceea ce în regulă cât timp cei dragi știu că sunt bine și au nevoie doar să petreacă puțin timp singuri.

7. Leu

Leii nu se lasă niciodată. Despărțirile le rănesc ego-ul dar sunt prea mândri pentru a-i arăta cuiva că a reușit să îi rănească, așa că se vor preface și vor merge înainte. Au nevoie de timp pentru vindecare și pentru a găsi o nouă dragoste.

8. Fecioară

Fecioarele sunt cunoscute pentru intuiția lor și modul în care prevăd lucrurile. Simt atunci când ceva se va întâmpla, așa că despărțirile nu îi șochează. Sunt pregătiți să își canalizeze atenția în alte direcții dacă se întâmplă asta.

9. Balanță

Despărțirile îți dau peste cap echilibrul chimic. Te vei simți rănit și trădat și e posibil să porți pică persoanei respective mult timp după aceea.

10. Scorpion

Scorpionii nu trebuie să se încreadă atât de mult în oameni. Despărțirile nu fac decât să îi încurajeze să nu aibă încredere în cei din jur. Scorpionii au nevoie de mult timp ca să înceapă din nou să creadă în oameni.

11. Săgetător

Săgetătorii se presupune că sunt independenți, chiar cele mai independente dintre zodii. Despărțirile dor dar în cele din urmă, doar ei trebuie să fie fericiți și nimeni altcineva.

12. Capricorn

Capricornii privesc orice întâmplare cu foarte mult pozitivism. Despărțirile le dau o șansă să devină persoane mai bune.

Mesajul impresionant al unei tinere, în scaun cu rotile, după ce a fost jignită: "Nimic mai trist"... Autostradă complet blocată de râuri de ciocolată! Tone întregi au acoperit ambele sensuri de mers...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x