Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Mesajul pentru care o femeie din Sighetu Marmației a fost amendată cu 1000 de lei: „Dacă aceşti paraziţi locali nu îşi păzesc obiectivul muncii...”

Un mesaj pe Facebook i-a produs unei femei din Sighetu Marmației un mare deserviciu. Pentru că și-a exprimat nemulțumirea legată de activitatea polițiștilor locali, utilizatoarea rețelei de socializare a primit o amendă de 1000 de lei

Un mesaj pe Facebook i-a produs unei femei din Sighetu Marmației un mare deserviciu. Pentru că și-a exprimat nemulțumirea legată de activitatea polițiștilor locali, utilizatoarea rețelei de socializare a primit o amendă de 1000 de lei.

„Dacă aceşti paraziţi locali nu îşi păzesc obiectivul muncii... şi au activitate 0 şi stau cu neruşinare, pe spinarea sighetenilor, cu salarii nesimţite, plătiţi din bugetul local! Desfinţarea păcălicilor locali... boctări comunitari!”. Așa a sunat postarea femeii, care i-a adus o gaură în buget destul de importantă.

Pentru cuvintele injurioase, angajații, care au decis să o amendeze pe respectiva doamnă cu suma amintită mai sus.

În procesul verbal întocmit de un angajat al Poliţiei Locale se arată că amenda a fost aplicată pentru că femeia a postat pe reţeaua de socializare Facebook cuvinte şi expresii jignitoare la adresa Poliţiei Locale cât şi a personalului acesteia, lezând demnitatea şi onoarea Instituţiei şi a funcţionarilor care fac parte din ea.

Revoltată, femeia are de gând să acționeze în judecată Poliția Locală pentru a-și face dreptate.