Antena Căutare

Mihai Voropchievici și lecțiile de la Univers în funcție de luna nașterii. Lecția pentru RACI: Lasă-i pe cei din jur să te vadă cum ești cu adevărat!

Mihai Voropchievici, specialistul în rune și semne zodiacale, a prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” care sunt lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va primi de la Univers. Potrivit expertului, suntem în anul  universal II, adică unul marcat atât de victorii, cât și de eșecuri. Practic, fiecare semn zodiacal are posibilitatea de a alege dacă adoptă o viziune optimistă sau pesimistă asupra existenței.

Mihai Voropchievici, specialistul în rune și semne zodiacale, a prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” care sunt lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va primi de la Univers. Potrivit expertului, suntem în anul universal II, adică unul marcat atât de victorii, cât și de eșecuri. Practic, fiecare semn zodiacal are posibilitatea de a alege dacă adoptă o viziune optimistă sau pesimistă asupra existenței.

Berbec: Să decidă ce vrea să facă cu viața lui, să se ocupe de dragoste. Poate să facă schimbări benefice. O căsătorie. Lecția de viață: hrănește-te cu gânduri mărețe ca să ajungi la ele, lucurile mărunte nu merită.

Taur: Anul acesta intră ca luminița de la capătul tunelului. Surprize plăcute, deschideți-vă inima. Lecția: Dacă semeni o faptă, vei culege un obicei, dacă semeni un obicei, vei semăna un caracter.

Gemeni: Trebuie să iasă din starea de confort, să-și asue riscuri. Lecția: Când nu găsești un final fericit, caută un nou început.

Rac: Să lase dragostea să intre în viața lor, cei căsătoriți să se ocupe mai mult de lucruri. Lecția: Lasă-i pe cei din jur să te vadă cum ești cu adevărat.

Leu: Privește în tine, fă schimbări în așa fel încât tu să fii fericit. Sentimentele celor din jur le poți folosi pentru a-ți găsi perechea.

Fecioara: Ia decizii, fă schimbări, ai încredere în tine, dar fă și mici compromisuri care te pot ajuta. Descoperă lumea ta și abandoneaza-te în trăirile tale.

Balanță: Primește un imbold, lasă iubirea să intre în orice minut, alege ce e mai bun pentru tine. Financiar ai avut niște visuri, anul acesta le poți fructifica. Decide tu pentru viața ta!

Scorpion: Construiește viața visurilor tale. Tot ce faci are efect pentru anii următori. Tot ce decizi, pune în aplicare.

Săgetător: Sunt sfătuiți să aducă ceva nou, semnificiativ, dar nu vă grăbiți, nu faceți pasiuni pentru prima optiune. Nu căuta să câștigi toate luptele. Să fii cinstit cu tine.

Mihai Voropchievici, specialistul în rune și semne zodiacale, a prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” care sunt lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va primi de la Univers. Potrivit expertului, suntem în anul universal II, adică unul marcat atât de victorii, cât și de eșecuri. Practic, fiecare semn zodiacal are posibilitatea de a alege dacă adoptă o viziune optimistă sau pesimistă asupra existenței.Călătorește, acceptă noul, ieși din tiparul pe care l-ai stabilit ani de zile. Încearcă să faci ceva extraordinar pentru tine. Oricând pot să fii fericit.

Varsător: Faceți compromisuri, fiți deschiși în dragoste, acceptați toate provocările. Scopul este să experimentezi fericirea.

Pești: Trăiesc dragostea la cote înalte, își poți schimba viața la cote înalte. Ca să culegi roadele, numai dacă primești ajutor de la cei dinn jur. Fii prezent în orice faci pentru a te bucura de frumusețile vieții.

Locul blestemat din România în care te întâlnești cu Moartea! Toți cei care au sfidat avertismentul au pierit... Cea mai în vogă modă a momentului! Tu îți poți da seama ce este în imagine? O galerie foto pe care nu ai cum să o uiți!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x