Live acum
Prime Time 20:50Observator Special

Încă mai există bunătate în lume! Mii de oameni au cântat un colind pentru un bunic! Reacția lui te va face să plângi! Video

Mii de oameni au cântat colindul „Silent Night” pentru un bunic singur, joi, într-o sală de spectacole din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Momentul a fost filmat.

Captură video.

Bunicul, pe nume Terrance, a fost dus de un jurnalist de la BBC, care i-a făcut cadou un brad de Crăciun, să vadă spectacolul de sărbători al lui John Barrowman, la Sheffield City Hall.

Fără să se aștepte, bunicul, care în utlimii 20 de ani și-a petrecut Crăciunul singur, a văzut cum toți oamenii din jur au început să îi cânte „Silent Night”, colindul lui preferat, cu luminile telefoanelor aprinse.

Bunicul s-a ridicat în picioare și și-a împreunat mâinile, ca pentru o rugăciune, arătându-se profund impresionat de moment.

Imaginile video de la momentul inedit au generat numeroase reacții pozitive pe rețelele de socializare.

„Avem nevoie de mai multe astfel de gesturi, de amabilitate, compasiune. Absolut fantastic!”, „Fiți binecuvântați! Foarte frumos!” și „O amintiri plăcută că încă mai există bunătate în lume”, au fost doar câteva dintre aceste reacții.

Recomandari