Antena Căutare

Mini Monet - baietelul de zece ani care a strans un milion de euro din pictura

Kieron Williamson este un baietel de zece ani, din Marea Britanie. Desi la varsta lui cei mai multi copii sunt preocupati cu joaca si scoala, Kieron a reusit sa faca deja primul milion de euro din propria munca. El a impresionat lumea cu talentul sau pictoricesc, iar tablourile sale se vand ca painea calda.

Kieron Williamson a fost numit de britanici "Mini Monet", pentru ca picturile sale imprumuta din stilul artistului francez Claude Monet.

Baietelul a inceput sa picteze la varsta de cinci ani. In acuarela, el surprindea intr-un mod impresionant peisajele din satele britanice. Asa i s-a dus vestea in intreaga lume.

Prima colectie de tablouri a vandut-o in 2009. Atunci a castigat 17.500 de euro, iar valoarea picturilor sale a inceput sa creasca cu fiecare colectie.

In luna iulie 2012, cele 24 de tablouri ale sale s-au vandut intr-un timp record: 15 minute. Kieron a castigat atunci peste 380.000 de euro.

Mama sa, Michelle Williamson, i-a scris deja biografia. Cartea despre viata micutului Kieron se vinde cu 200 de euro in librariile din Marea Britanie.

In prezent, tablourile sale sunt la mare cautare in Japonia, SUA, Germania sau Canada.

FOTO: kieronwilliamson.com

Creatorii de bijuterii pot obtine profituri si in Romania... Un baietel de patru ani sufera de o boala rara care face ca o mana sa imite exact ce face cealalta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x