Antena Căutare

Un baietel de patru ani sufera de o boala rara care face ca o mana sa imite exact ce face cealalta!

Ethan Burn are patru ani si a fost salvat de propriile maini. Baietelul sufera de o afectiune extrem de rara care face ca orice miscare a uneia dintre maini sa fie imitata exact de cealalta. Cand ridica un obiect cu o mana, cealalta mana copiaza aceeasi miscare.

Aceasta afectiune i-a atras atentia mamei lui, Orme, cand Ethan avea patru luni, insa diagnosticul a fost pus cand baietelul a implinit patru ani. "Am observat ca atunci cand puneam in mana lui Ethan o minge cealalta mana imita gestul cu exactitate. Cand l-am dus la medic, mi s-a spus ca Ethan nu are nimic", spune femeia, conform Daily Mail.

La varsta de doi ani, Orme l-a dus pe Ethan la cabinetul medical din cadrul gradinitei unde lucra pentru a investiga problema. "A fost o usurare cand am vazut ca cineva ia in serios aceasta problema. Cei de acolo au spus ca este vorba despre un caz interesant si ne-a trimis la spital pentru a face mai multe inveszigatii", mai spune mama baiatului.

In decembrie 2010, dupa numeroase analize, medicii aveau sa le dea sotilor Burn o veste ingrozitoare. Ei au descoperit ca in spatele ochiului stang se afla o tumora canceroasa. Datorita acestei descoperiri, doctorii au putut sa-i trateze tumora care tot crestea si i-au putut salva viata baietelului.

"Ethan a trecut prin numeroase tratamente care l-au salvat si, datorita medicilor care i-au extirpat toate tumorile, el traieste astazi. Daca nu suferea de aceasta boala a mainilor, medicii nu descopereau ca are o tumora la ochi. Mainile-oglinda ale lui Ethan i-au salvat viata", a mai spus Orme.

Citeste si Jurnalul!

Mini Monet - baietelul de zece ani care a strans un milion de euro din pictura... Dragon Baby: Bebelusul caruia nu-i rezista niciun dragon, noua senzatie de pe YouTube...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x