Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mireasa a trăit un coșmar în ziua nunții! Ce gest cumplit a făcut soacra

O soacră a reușit să uimească o lume întreagă după ce a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a strica nunta miresei! Femeia a recurs la un gest incredibil și a fost criticată. Fotograful, însă a găsit soluția perfectă!

O soacră a recurs la un gest neașteptat ca să iasă în evidență la nuntă

Toată lumea știe că există anumite reguli ce nu trebuie să fie încălcate la o nuntă, una dintre ele fiind faptul că invitații sau rudele trebuie să evite ținutele albe sau prea țipătoare, fiindcă pun în umbră frumusețea miresei.

GESTUL ȘOCANT FĂCUT DE O SOACRĂ PENTRU A STRICA NUNTA MIRESEI

Totuși, o soacră a decis să strice bucuria tinerei care a decis să își unească destinul cu fiul său. Fără pic de ezitare, aceasta și-a făcut apariția la nuntă într-o rochie de un alb imaculat, mulată și cu volane. Practic, genul de rochie ce te duce cu gândul la o mireasă!

citește și: Nuntă distrusă de mireasă și de cavalerii de onoare. Gesturi indecente, în văzul mirelui: „N-o voi ierta niciodată!”

Mireasa a trăit un coșmar în ziua nunții! Ce gest cumplit a făcut soacra

Rochia cu care și-a făcut apariția soacra

Așa cum era de așteptat, mireasa nu a fost deloc încântată de această situație și ziua cea mare cu petrecerea de nuntă nu a decurs precum se așteptase.

citește și: Andrea este femeia cu cele mai mari buze din lume! Cum arăta înainte de intervenții

Totuși, o rază de bucurie a apărut și pentru mireasă, atunci când a văzut ce gest incredibil a făcut fotograful, pentru a salva amintirile tinerei: a editat pozele de la petrecere și a făcut rochia soacrei roșie.

A fost dorința lui de-a se asigura că, atunci când deschide albumul foto, femeia nu are parte doar de un gust amar!

Mireasa a trăit un coșmar în ziua nunții! Ce gest cumplit a făcut soacra

Rochia soacrei, după ce a fost editată de fotograf

Recomandari