Căutare Live

Mireasa, în lacrimi în noaptea nunții, din cauza mirelui. „N-o să-l iert niciodată pentru ce mi-a făcut!”

Petrecerea este pentru invitați, dar noaptea nunții este momentul de care mirii se pot bucura, cu adevărat. Din nefericire, pentru o mireasă ghinionistă, prima noapte alături de noul soț s-a transformat rapid într-un coșmar. 

Profimedia

Petrecerea este pentru invitați, dar noaptea nunții este momentul de care mirii se pot bucura, cu adevărat. Din nefericire, pentru o mireasă ghinionistă, prima noapte alături de noul soț s-a transformat rapid într-un coșmar.

Trebuia să fie cea mai frumoasă noapte din viața ei, un moment la care visa de când era adolescentă. Când și-a văzut soțul, la finalul petrecerii de nuntă, o mireasă și-a dat seama că noaptea ei magică era compromisă, însă nu și-a închipuit niciodată că noul ei soț o va face să-și petreacă seara plâgând, într-o cameră de hotel.

O mireasă anonimă și-a vărsat amarul pe un forum al platformei Mumsnet. Femeia a povestit că nu își poate ierta soțul pentru felul în care s-a purtat cu ea în noaptea nunții. Se pare că bărbatul s-a îmbătat în asemenea hal, încât nu a mai ținut minte unde era camera pe care o închiriase pentru cei doi. Ajunși, în cele din urmă, în cameră, mirele s-a prăbușit pe pat, leșinat, lăsându-și mireasa singură.

„Avusesem o discuție clară cu el, îl rugasem să nu exagereze cu băutura la nuntă”, a scris femeia.

Însă, când a venit momentul să se urce într-un taxi, pentru a ajunge la hotel, au fost refuzați de mai mulți șoferi. „Era beat mort. N-a vrut să ne ia nimeni în mașină. Am reușit să conving un taximetrist să accepte, cu condiția ca soțul meu să stea cu capul scos pe geam, ca măsură de precauție...”, a adăugat mireasa.

„În timpul petrecerii, l-am rugat de nenumărate ori să nu mai bea, doar că n-am putut să stau cu ochii pe el. Abia când a venit momentul să ne luăm rămas bun de la invitați mi-am dat seama în ce hal era. Când am ajuns la hotel, nu mai știa în ce cameră eram cazați. Trebuia să fie o surpriză pentru mine...hal de surpriză!”

Cum a ajuns în cameră, mirele s-a aruncat pe pat și a fost de neclintit. Nu i-a păsat nici măcar de rugămințile soției sale, de a o ajuta să își scoată rochia de mireasă.

„A trebuit să mă chinui să desfac o mie de nasturi, în timp ce el sforăia în pat. N-o să uit niciodată privirea scârbită pe care mi-a aruncat-o în momentul în care i-am explicat că pur și simplu nu îmi pot da singură rochia jos de pe mine.”

Așa a ajuns tânăra să-și petreacă prima noapte în calitate de soție, plângând, în rochia de mireasă, pe canapeaua camerei de hotel, în timp ce noul ei soț zăcea pe pat, amețit de aburii alcoolului.

15 lucruri inedite despre Selena Gomez. Cel mai mare influencer pe Instagram, din lume... Bilantul deceselor din Bangladesh și India crește, peste 300 de decese și 120 de persoane date dispărute...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x