Antena Căutare

Mireasa și-a dat mama afară de la nuntă! Femeia a fost izgonită, în aplauzele invitaților: „Mirele clar nu știe adevărul despre fiica mea!”

Mireasa, în lacrimi la propria nuntă. Tânăra a fost umilită, fața tuturor invitaților, chiar de mama ei: „S-a ridicat în picioare și a spus că are de făcut un anunț important. Nu mi-a venit să cred că a fost în stare de așa ceva”.

Mireasa și-a dat mama afară de la nuntă! Femeia a fost izgonită, în aplauzele invitaților: „Mirele clar nu știe adevărul despre fiica mea!”
Mireasa și-a dat mama afară de la nuntă! Femeia a fost izgonită, în aplauzele invitaților: „Mirele clar nu știe adevărul despre fiica mea!” | Profimedia

Întreaga familie a rupt orice legătură cu tânără, în urma unui moment stânjenitor din ziua nunții sale. Mireasa a cerut ca mama ei să fie dată afară de la eveniment.

„Nu am vrut să o las să țină vreun discurs, sinceră să fiu. Nu am avut niciodată o relație prea bună cu mama mea. Cu toate astea, i-am dat o șansă”, a povestit mireasa.

Probabil ar fi trebuit să își asculte instinctul. În fața tuturor invitaților, soacra mică s-a ridicat de la masă și a ținut un discurs umilitor:

„Mă bucur că mireasa a găsit un bărbat căruia să nu îi pese de aspectul fizic. Fiica mea nu ar avea cum să își permită toate operațiile estetice de care are nevoi. Sper că veți fi fericiți în acel apartament de c&@#$, că nu aveți nicio șansă să vă mutați undeva decent.

Ginerele nu cred că știe adevărul despre problemele medicale rușinoase ale fiicei mei. Dacă ar ști, nu cred că nunta asta ar mai fi avut loc”, a spus mama miresei, înainte ca microfonul să îi fie luat din mână de unul dintre cavalerii de onoare, iar ea rugată să părăsească restaurantul unde avea loc petrecerea.

Doar că, în loc să își ceară iertare pentru comportamentul său, femeia a declarat război cuplului. Iar familia a fost de partea ei.

„Nu se mai termină. Și acum mi se reproșează că nu am lăsat-o să își facă numărul la nunta mea. Mi se pare incredibil! A reușit să mă scoată pe mine personajul negativ din poveste”, a adăugat mireasa.

Dornică să afle cum percep oameni neimplicați în incident situația, mireasa și-a spus povestea pe Reddit și a cerut păreri.

„TU ai umilit-o pe EA? Nici vorbă! Una e să faci glume, dar ce am citit mai sus nu se poate încadra în categoria asta...a fost un atac oribil la adresa ta”

„Dacă așa se poartă mama ta, ar fi cazul să îi explice cineva cum stă treaba în societate. Poate nu e prea târziu pentru ea”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor.

Dragoste la prima vedere. L-a căutat doi ani, într-o țară străină. Tânăra a trăit un șoc cand a aflat adevărul despre iu... Doi pescari din Arad au salvat de la înec un om, crezând că au prins cu undiţa un peşte uriaş - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x