Antena Căutare

Mirele și mireasa care s-au ras în cap la propria nuntă. Motivul din spatele deciziei a emoționat o lume întreagă

Un mire și o mireasă au uimit lumea întreagă când s-au ras în cap la propria nuntă, în fața oaspeților.

mire si mireasa sarut voal
Un mire și o mireasă au uimit lumea întreagă când s-au ras în cap la propria nuntă, în fața oaspeților. | Shutterstock

O mireasă și un mire au pregătit o surpriză specială pentru nunta lor, ce a emoționat invitații, după care întreaga planetă atunci când imaginile de la eveniment au ajuns în mediul online.

La petrecerea de la nuntă, cei doi s-au ras în cap, chiar în fața invitaților. Ei au făcut acest lucru drept tribut pentru mama femeii, ce lupta împotriva cancerului în acea perioadă.

De ce s-au ras în cap un mire și o mireasă la nunta lor

Luna Macapagal, din Auckland, Noua Zeelandă, a fost diagnosticată cu cancer ovarian în faza 4 în anul 2018 și a trecut și prin operații și chimioterapie, precum și tratament cu radiații și medicamente.

Citește și: Jade Purvis a vrut să se răzbune pe iubitul infidel și toți au amuțit. Cu cine a ales să meargă la altar: „Cred că am câștigat”

Fiica Lunei, Jony, in vârstă de 20 de ani, a vrut să își surprindă mama la nunta ei și să își radă capul în solidaritate, înainte de nunta eim când actualul soț, Alistair, în vârstă de tot 20 de ani, i-a propus să facă acest lucru împreună chiar în timpul evenimentului.

Alistair a propus ca amândoi să își radă părul, chiar la nuntă, așa că pe 21 noiembrie, când s-au căsătorit, el și Jony au făcut acest pas în fața tuturor.

Ceremonia a avut loc la Allely Estate, în Kumeu. Mirele și mireasa au pășit pe ringul de dans. Invitații credeau că cei doi vor lua parte la o tradiție filipineză, în care dansează în timp ce invitații le dau bani.

Însă DJ-ul a anunțat că tânărul cuplu a pregătit o altă surpriză. Alistair s-a așezat pe scaun și Jony l-a ras în cap.

Imediat, în sală s-au auzit răsete și plâns atunci când Jony i-a luat locul lui Alistair și noul ei soț a ras-o în cap.

Cuplul a deschis și o pagină în care doritorii pot dona pentru un ONG local axat pe problemele cauzate de cancer. Până acum au strâns 3.350 de dolari.

Alistair a declarat că a vrut să se radă în cap alături de Jony în solidaritate pentru soacra sa și să demonstreze că cei care luptă împotriva cancerului nu sunt niciodată singuri.

Din păcate, la două luni după lupta, Luna a decedat, pe 12 ianuarie 2021, scrie Daily Mail. Cuplul continuă proiectele menite să atragă atenția publicului asupra problemelor cauzate de cancer.

”Am fost fericiți să vedem cât de fericită și de mândră a fost de gestul nostru,” a declarat Jony. ”Nu știam la ce să ne așteptăm, dar am fost foarte încântați în acel moment.”

Citelte și: Mireasa care și-a îmbrățisat fostul iubit la altar ”pentru ultima dată”. Cum a reacționat soțul ei a uimit întreaga lume

”Răspunsul a fost neașteptat, toată lumea de la nuntă plângea și ne spunea cât de mândră e. Am primit donații din întreaga lume, ceea ce a fost neașteptat, și am fost foarte recunoscători celor care au donat sau ne-au oferit susținere.”

Jony și Alistair s-au cunoscut atunci când aveau 5 ani și au mers și la școală împreună, dar au început o relație în urmă cu doar 3 ani. Alistair a cerut-o în căsătorie la Grădinile Botanice din Auckland, după ce i-a cerut permisiunea Lunei.

Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi... E criticată pentru felul în care și-a transformat chipul, dar corpul ei provoacă admirație. Cum arată Aydin Mod de la gâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x