Antena Căutare

Jade Purvis a vrut să se răzbune pe iubitul infidel și toți au amuțit. Cu cine a ales să meargă la altar: „Cred că am câștigat”

O tânără a descoperit într-o zi că a fost înșelată de iubitul cu care era împreună de trei ani. Toți au fost uluiți atunci când au văzut cu cine a mers aceasta la altar!

Colaj foto cu Jade Purvis (stânga) și imagine cu ea și soțul la nuntă (dreapta)
Aceasta este incredibila poveste a tinerei Jade Purvis din Scoția | captură foto Tik Tok Jadepurvis53

Aceasta este incredibila poveste a tinerei Jade Purvis din Scoția. De curând, aceasta a decis să dezvăluie celor 60.000 de mii de urmăritori de pe pagina sa de Tik Tok cum a ales să se răzbune pe bărbatul cu care a fost împreună timp de trei ani.

Cei doi s-au cunoscut pe Facebook și, fiindcă aveau multe lucruri în comun, cei doi au decis să formeze un cuplu. Totul părea să meargă de minune și bărbatul a decis chiar să o ceară în căsătorie. Totuși, Jade Purvis avea să trăiască o mare dezamăgire.

O femeie înșelată a dezvăluit pe Tik Tok cum s-a răzbunat pe iubitul infidel

Într-o zi, tânăra a descoperit faptul că logodnicul ei a condus mai bine de trei sute de kilometric, ca s-o înșele cu o femeie ce era într-o relație de cinci ani.

Acesta a fost momentul în care tânăra a decis să ia legătura cu iubitul femeii și cei doi să pună la cale un plan de răzbunare pe cei doi infideli. Doar că lucrurile nu au evoluat precum se aștepta toată lumea.

citește și: După ce a slăbit 38 de kg s-a răzbunat pe toți bărbații care i-au spus că este "grasă". Cum arată în prezent Kelly Osbourne

Așa cum a dezvăluit pe contul său de Tik Tok, Jade Purvis și bărbatul încornorat s-au îndrăgostit unul de celălalt și au decis să își trăiască împreună povestea de iubire. Șapte ani au trecut de atunci, dintre care patru sunt de căsnicie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Cred că noi am câștigat”, a dezvăluit Jade Purvis pentru cei de la dailymail.co.uk.

citește și: Mireasa, trădată de logodnic și cea mai bună prietenă, chiar de ziua ei: „Mi-au cântat, apoi mi-au făcut așa ceva. Nu regret nimic!”

Așa cum era de așteptat, clipul video postat de tânără pe Tik Tok a făcut senzație și are în prezent mai bine de cinci milioane și jumătate de vizualizări!

Milioane de oameni din întreaga lume i-au transmis tinerei mesaje de încurajare și de felicitare și mulți au găsit în această poveste de viață o adevărată lecție.

Milionarul Dave Asprey vrea să trăiască până la 180 de ani. Ce își injectează în corp pentru a apuca ”măcar” anul 2153... Povestea băiatului care a stat în comă zece luni și nu știe despre pandemia de Covid-19, deși a luat virusul de două ori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x