Antena Căutare

Mitul James Bond 007, desfiintat de adevaratii agenti CIA

James Bond este de departe cel mai bun spion, dar numai pe marile ecrane. In lumea reala n-ar avea nicio sansa. O spun fostii angajati CIA, care au demontat miturile care apar in seria 007.

Primul mit doborat de fostii agenti CIA: spionii au superputeri!

"Este fals! As fi vrut sa avem, dar de cele mai multe ori, o simpla saritura pe un zid de doi metri ne face sa schiopatam si ne trimite la recuperare medicala", spune Marty Martin, un fost agent CIA.

Mitul numarul doi: stilul este arma cea mai buna a unui spion.

"Trebuie sa stii cum sa porti un salwar kameez, daca urmeaza sa ai o intalnire cu batranii unui trib afgan din Kandahar. Te imbraci un pic mai diferit si ai un alt simt al stilului, daca esti intr-o curte de tribunal din Maroc", a explicat un alt fost agent, Robert Grenier.

Fostii agenti CIA au mai doborat un mit indragit de cinefili. Acestia spun ca nu este mai usor sa muncesti singur.

"In ultimii zece ani, cand am lucrat in zonele de razboi, a trebuit sa ne bazam pe alti oameni si a trebuit sa lucram in echipa", spune Grenier.

Un alt mit pe care l-au desfiintat fostii agenti CIA este acela ca numai personajele negative incalca legea. Acestia au recunoscut ca au actionat in afara legii uneori, pentru a duce la bun sfarsit misiunile care le-au fost incredintate.

Se apropie Craciunul. Cum te pregatesti?... Statele Unite: O tanara doarme cate 19 ore pe zi din cauza sindromului Kleine-Levin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x