Antena Căutare

Mod inedit de cerere în căsătorie. Michael Osborne a scris pe o oaie cuvintele: "Te căsătorești cu mine?". De ce a făcut asta

Michael Osborne și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod aparte. El a scris pe o oaie cuvintele, cu un spray care nu dăunează animalelor, următoarele cuvinte: "Te căsătorești cu mine?". Iată de ce a ales această metodă.

Poza generala cu mai multe oi pe un camp verde Galerie
Mod inedit de cerere în căsătorie. Michael Osborne a scris pe o oaie cuvintele: "Te căsătorești cu mine?". De ce a făcut asta | Shutterstock

Daily Mail a relatat povestea atipică a lui Michael Osborne.

Mod inedit de cerere în căsătorie. Michael Osborne a scris pe o oaie cuvintele: "Te căsătorești cu mine?". De ce a făcut asta

Michael Osborne, în vârstă de 30 de ani, și iubita lui, Bryony Keale, în vârstă de 27 de ani, sunt împreună de nouă ani. Acum, a venit momentul pentru pasul următor. Ei se vor căsători după ce tânărul și-a cerut iubita de soție într-un mod atipic.

Amândoi tinerii lucrează la o fermă, tund oile și au grijă de ele, așa că Michael s-a gândit că ar fi memorabil dacă ar scrie pe una dintre oi, cu un spray care nu dăunează animalelor, cuvintele prin care să o ceară pe iubita lui de soție: "Te căsătorești cu mine?". Și exact așa a făcut, ajutat de unul dintre amicii lui, cu care a pus totul la cale.

Citește și: Sophie Nugent și-a surprins în mod inedit mama, pe care nu a mai văzut-o mult timp din cauza COVID-19. S-a deghizat în chelneriță

În ziua cea mare, Michael a scos oaia cu mesaj scris pe blană afară din adăpost, s-a pus în genunchi și și-a întrebat iubita dacă vrea să fie soția lui. Tinerei nu i-a venit să creadă când a văzut oaia cu mesaj și nu a crezut imediat că tot ce se întâmplă chiar este pe bune. "L-am văzut pe Michael cum scoate oaia afară și, când am văzut mesajul, m-am întrebat imediat cine a scris mesajul".

"Eu chiar am fost șocată. Nu mi-a venit să cred. Am văzut oaia și mi-am spus imediat că nu e adevărat, apoi l-am văzut pe el cum se pune în genunchi".

La final de zi, după ce și-au făcut treaba la fermă, cei doi îndrăgostiți au putut să sărbătorească așa cum trebuie cererea în căsătorie, cu familia, prietenii și o șampanie.

Citește și: Care este vârsta ideală pentru căsătorie. Când e bine să faci marele pas, potrivit specialiștilor

Tânărul s-a gândit la acest plan inedit de cerere în căsătorie cu trei săptămâni înainte, a plătit un fotograf și a avut și o dronă, astfel încât momentul să fie surprins ca la carte. Și i-a ieșit perfect.

Nunta celor doi iubiți nu va fi una convențională, așa cum nici metoda de cerere în căsătorie a lui Michael nu a fost. Tematica va fi legată de viața la fermă, iar oaia pe care Michael a scris mesajul de cerere în căsătorie o să aibă un alt rol important la petrecere. Cu siguranță, animalul va apărea în toate fotografiile.

Sophie Nugent și-a surprins în mod inedit mama, pe care nu a mai văzut-o mult timp din cauza COVID-19. S-a deghizat în c... Lavinia Stanton a născut fără să știe că e însărcinată. Petrecea o seară cu prietenele ei când a intrat în travaliu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x