Antena Căutare

Momentul în care un tânăr neatent cade prin trapa din podea, în mall. Din fericire nu a pățit nimic. Pe ce a aterizat

Camerele de supraveghere dintr-un mall din Istanbul au surprins momentul în care un tânăr a căzut pe trapa deschisă din podea. Din fericire, a scăpat teafăr.

Colaj tânăr căzând în mall
Un tânăr din Istanbul a căzut într-o trapă din mall, dar mai multe cutii i-au amortiza căderea | Captură YouTube

Imaginile cu un tânăr care cade prin trapa deschisă din podeaua unui mall au devenit virale. Tânărul scria mesaje pe telefon în timp ce se plimba prin mall. Nu a observat însă, că în fața lui se afla un muncitor care depozita cutii prin trapa deschisă din podea. Din fericire, tânărul nu a pățit nimic, pentru că a aterizat pe un teanc de cutii.

Un tânăr din Istanbul a căzut într-o gaură din podea, în mall

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care tânărul a căzut prin trapa deschisă, în timp ce mergea privind în ecranul telefonului. A ajuns la subsol, în depozit.

Chiar dacă a fost neatent, se pare că norocul i-a surâs pentru că a scăpat fără lovituri. Cutiile din depozit i-au amortizat căderea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În imagini se observă cum muncitorul l-a privit speriat pe tânărul care a căzut în gaura din podea. Cu siguranță, băiatul s-a speriat și mai tare, însă s-a dezmeticit rapid, când s-a trezit pe teancul de cutii de la subsol.

Imaginile îl arată pe tânăr coborând de pe cutii, vizibil speriat după momentul care ar fi putut avea o consecință mai gravă, în lipa cutiilor care să amortizeze căderea.

Citește și: Anca Pandrea a căzut pe scări, cu capul în jos. Cum se simte actrița

Videoclipul a fost publicat pe mai multe rețele și a apărut la posturile TV din mai multe țări. Privitorii au comentat situația. În timp ce unii au criticat neatenția tânărului absorbit de telefon, alții l-au criticat pe muncitorul care nu l-a avertizat pe băiat cu privire la existența trapei deschise din podea. Totodată, alți privitori au criticat faptul că acea zonă din mall nu a fost închisă temporar, în timpul lucrărilor.

Toată lumea continuă să dea vina muncitor, dar nu este responsabilitatea lui. Probabil nu a crezut că tânărul nu va vedea gaura imensă din podea.

Citește și: Margherita de la Clejani a căzut în barcă. Cine a încercat să o ajute

„Ar fi trebuit să închidă temporar acea zonă din mall, iar băiatul acela cu siguranță e un norocos..

„De ce muncitorul nu l-a avertizat pe băiat? S-a uitat la el înainte ca tânărul să cadă”

„Nu pot să cred că băiatul a aterizat în siguranță! Muncitorul ar fi trebuit să-l oprească, să-l avertizeze”

„A fost prea amuzant. Slavă Domnului că tânărul e în regulă”

„Universul îl iubește pe acest copil”

„Aceasta este metafora a ceea ce se întâmplă în jurul nostru chiar acum. Oamenii cad într-o gaură pe care nici măcar nu o văd!”

„Deși era distras, acea zonă ar fi trebuit blocată. Sper că toată lumea și-a învățat lecția și mă bucur că e bine”, sunt câteva dintre comentariile privitorilor.

Un profesor a intrat în sala de clasă și când a văzut ce se afla pe catedră a încremenit. De ce a trebuit să întrerupă c... April Banbury este miss și toți bărbații întorc capul după ea, însă e părăsită mereu după a patra întâlnire. Care e moti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x