Antena Căutare

Motivul bizar pentru care doi părinți au trăit cinci zile cu fiica lor moartă în casă: ”Ne-am dorit amintiri în formula nouă!”

Doi părinți care și-au pierdut fiica în vârstă de doar șase ani, care fusese diagnosticată cu o boală gravă, au luat o decizie drastică și au petrecut cinci zile cu trupul ei neînsuflețit, ”din dorința de a-și crea amintiri”. 

Doi părinți care și-au pierdut fiica în vârstă de doar șase ani, care fusese diagnosticată cu o boală gravă, au luat o decizie drastică și au petrecut cinci zile cu trupul ei neînsuflețit, ”din dorința de a-și crea amintiri”.

Darcy, fiica lor de șase ani, a murit în luna ianuarie, din cauza unei afecțiuni cardiace. Cu cinci zile înainte de a se stinge din viață, a venit pe lume sora ei, Beatrice. S-a întâmplat cu două săptămâni mai devreme, iar mama celor două, Emily, a dorit ca cele două fetițe ”să se cunoască”.

Citește și: Legea privind acordarea ajutorului de deces va fi modificată! Cine sunt persoanele care pot primi peste 5.000 de lei de la stat

Astfel, fără să stea pe gânduri, femeia și soțul ei au decis să petreacă cinci zile împreună, pentru a-și crea amintiri. Au închiriat un salon la spitalul Martin House, din Yorkshire, Marea Britanie, unde au încercat să-și îndeplinească această dorință bizară.

”S-au purtat foarte frumos cu Darcy. A fost foarte dureros pentru mine, ca mamă, să o văd întinsă pe pat și să vorbesc cu ea, deși nu era vie. Dar a fost singura soluție pe care am avut-o la dispoziție, ca să petrecem puțin timp toți patru. A fost singura posibilitate de a ne crea amintiri în această formulă.”, a povestit femeia potrivit ABC.es.

Citește și: Cazul Caracal, detalii horror! Cumpănașu aruncă bomba: „O să avem un deces cât mai curând...”

Darcy a fost, de-a lungul timpului, supusă unor zeci de operații după ce a fost diagnosticată cu sindromul VACTERL, o boală ce se manifestă prin apariția unor malformații la inimă. De curând, însă, ea a contractat o infecție și a murit.

„Copilul-vampir” există! Toată lumea ştia legenda, însă acum s-au găsit dovezi într-un sătuc din Italia... Olga Tokarczuk şi Peter Handke au fost desemnaţi laureaţii premiului Nobel pentru Literatură pe 2018 şi 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x