Antena Căutare

Muncitorii săpau atunci când au dat peste un schelet! Au săpat mai adânc și au trăit un șoc! Ce au găsit

sO echipă de muncitori lucra de zor săpând și montând tot felul de țevi atunci când, la un moment dat, unul dintre bărbați a făcut o descoperire înfiorătoare! Omul a chemat imediat inginerii din șantier pentru a-i arăta grozăvia!

O echipă de muncitori lucra de zor săpând și montând tot felul de țevi atunci când, la un moment dat, unul dintre bărbați a făcut o descoperire înfiorătoare! Omul a chemat imediat inginerii din șantier pentru a-i arăta grozăvia!

Mai exact, chiar în timp ce realizau lucrările, muncitorii au dat peste niște oase. După ce au săpat mai bine a ieșit la iveală un schelet, apoi altul și apoi altul! Reprezentanții companiei au sunat imediat la autorități pentru ca acestea să sigileze zona și să exploreze mai mult.

În scurt timp au ieșit la iveală 26 de schelete, pe care specialiștii le-au analizat și astfel au descoperit faptul că ele au aproximativ 3.000 de ani, arată cei de la Daily Mail.

Muncitorii săpau atunci când au dat peste un schelet! Au săpat mai adânc și au trăit un șoc! Ce au găsit

Mai exact, aceste rămășițe găsite în Oxfordshire (Marea Britanie) provin din Epoca Fierului și alături de oase au fost descoperite și tot felul de unelte folosite de oamenii de la vremea respectivă, precum oasele de căprioară utile la săpat!

SEMNE CLARE DE TORTURĂ

Un lucru ce i-a înfiorat pe specialiști a fost faptul că poziția unora dintre ceste schelete a lăsat impresia că nu vorbim despre victime care au murit în condiții normale, ci în unele de tortură. Motivul?

Muncitorii săpau atunci când au dat peste un schelet! Au săpat mai adânc și au trăit un șoc! Ce au găsit

Scheletul ce pare să fi aparținut unei femei avea membrele inferioare tăiate și mâinile legate la spate, în zona capului. Cel mai probabil este vorba despre persoane care a fost torturate înainte de a-și găsi sfârșitul.

Chiar dacă încă se află în cercetare, lucrurile descoperite ajută specialiștii să își facă o imagine mai complexă despre perioada de acum 3.000 de ani și despre modul în care oamenii trăiau atunci!

Ar fi putut deveni piftie! Momentul fabulos și uitat din istoria catedralei Notre Dame! Philippe Petit a mers pe sârmă, ... Creștinii, în stare de șoc! Ce a apărut în flăcările ce au cuprins Catedrala Notre Dame din Paris! „Oameni buni...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x