NASA caută oameni pentru o misiune pe Marte. Ce salariu are un astronaut

NASA plănuiște o nouă misiune pe Marte. Candidații trebuie să fie cetăţeni americani, cu studii acreditate în inginerie, biologie, fizică sau matematică, a anunţat Agenţia. Ce salariu are un astronaut.

Astronaut

https://pixabay.com/

Candidații acceptați pentru a ajunge pe Marte vor fi şi cei înscrişi în primii doi ani de doctorat sau sunt absolvenţi de medicină care au parcurs toate stadiile profesionale, inclusiv doctoratul sau au acreditări din programele pilot implementate în şcoli.

Cei care se înscriu trebuie să aibă cel puțin doi ani, adică 1.000 de ore de zbor la manșa avioanelor. Candidații vor trece prin câteva teste fizice și vor petrece doi ani de antrenament devenind scufundători militari certificaţi şi specializaţi în supravieţuire, robotică şi limbă rusă.

Madiafax.ro: salariile astronauţilor angajaţi din sectorul privat au salarii cuprinse între 55.000 şi 120.000 de dolari, potrivit Forbes, în funcţie de realizările academice şi de experienţă. Astronauţii proveniţi din cadrul armatei beneficiază de o grilă salarială diferită.

Citește și: Cum arată extratereștrii, de fapt! Dezvăluire șoc făcută de primul astronaut britanic ajuns în spațiu! „Ei există şi se pot afla pe Pământ”

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri