Natalie Bradley, de la obeză la anorexică în doar 15 luni. Cum arată femeia care a atins extremele greutății sale

Natalie Bradley, în vârstă de 32 de ani, a atins extremele atunci când vine vorba de greutatea ei.

Cu toate acestea, nimeni dintre apropiații ei nu se aștepta ca ea să ajungă anorexică, cântărind apoi 47 kilograme.

Profimedia

O femeie din Manchester în vârstă de 32 de ani cântărea 120 kilograme și a decis că are nevoie de o schimbare în viața ei. Cu toate acestea, nimeni dintre apropiații ei nu se aștepta ca ea să ajungă anorexică, cântărind apoi 47 kilograme.

Natalie a ajuns la 47 kilograme în doar 15 luni datorită unei diete mai puțin obișnuite. Englezoaica a trăit doar cu Cola dietetică și laxative, fiind extrem de obsedată de antrenamentele sale sportive. La sfârșitul acestei experiențe în care și-a împins corpul la extreme, Natalie a spus că se simte recunoscătoare pentru anul petrecut în pandemie acasă pentru a ajuns să facă asemenea schimbări în viața ei.

De la 120 kilograme la 47 kilograme

În fiecare zi, femeia petrecea ore înșir făcând exerciții fizice, mergând chiar și 50.000 pași. Din cauza acestui tip de exercițiu fizic, pielea de pe picioare I se desprindea, ducând la un risc crescut de septicemie, potrivit Daily Mail.

Regimul ei consta doar în Cola dietetică și laxative, iar astfel, de la mărimea 24 la haine, Natalie a ajuns la mărimea 4.

Femeia a recunoscut că s-a luptat cu dependența ei de mâncare încă din adolescență, când avea fluctuații de greutate din cauza alimentelor pe care le consuma.

Citește și: Femeia de 228 kilograme care a slăbit spectaculos pentru a se menține în viață. Cum arată acum

În octombrie 2018, Natalie cântărea 120 kilograme, iar în febriarie 2020, femeia a ajuns la 47 kilograme. Fotografiile cu ea după dieta drastică au făcut înconjurul internetului, uimind o lume întreagă.

După ce a slăbit dramatic, englezoaica a fost internată în spital pentru că obsesia ei pentru felul în care arăta putea deveni fatală. În prezent, Natalie se recuperează, înțelegând că a exagerat cu obsesia ei pentru a fi foarte slabă.

De la măsura 4, Natalie a ajuns la măsura 12 la haine, fiind acum pe calea cea bună după ce medicii s-au străduit să o convingă. După această experiență, femeia îi încurajează pe toți cei care au trecut prin ceva asemănător să caute ajutor specializat pentru a-și păstra corpul sănătos.

“Mergeam la sală de două ori pe zi și înghițeam o cutie întreagă de laxative. Mă facea să mă prăbușesc, dar nu mă puteam opri. Știam că dacă o să continui voi muri”, povestește Natalie.

Cum s-a recuperat Natalie Bradley

Încă de la vârsta de 13 ani, Natalie s-a confruntat cu probleme în cee ace privește greutatea. La vârsta de 16 ani, ea cântărea 38 kilograme. A petrecut mult timp în spital din cauza problemelor de sănătate apărute în urma dietelor drastice.

Natalie și-a dorit foarte mult să ajungă studentă la arte, dar din cauza perioadei îndelungate petrecută în spital, a trebuit să renunțe la studii. După ce a trecut de perioada adolescenței, pe la 20 de ani, Natalie a început să se îngrașe, ajungând astfel la vârsta de 29 ani să cântărească 120 kilograme.

Femeia știa că trebuie să slăbească pentru că se confrunta cu dureri cumplite de spate și oase. Chiar dacă dieta pe care o începuse părea una potrivită, bazată pe mâncare proaspătă și sănătoasă, dar și pe sport, în curând aceasta s-a transformat într-o obsesie.

Citește și: O tânără a slăbit 63 de kilograme, dar apoi medicii i-au dat o veste neașteptată. Ce a aflat Kimberley Tripp

“Mă simțeam foarte bine (slăbind) și la scurt timp a devenit o obsesie. Am mers prea departe și nu mă puteam opri. Nu mai conta cât slăbeam, nu eram mulțumită de cum arătam”, a mai povestit Natalie.

În februarie 2020 femeia a fost internată în spital după ce a recunoscut că mânca doar cât să nu leșine din cauza efortului depus la sală.

Natalie a petrecut 3 săptămâni în spital pentru a se pune pe picioare. Lupta ei a ajutat-o să înțeleagă faptul că nu trebuie să exagereze cu dieta și nici cu sportul. Astfel, ea s-a întors acasă și a început o dietă sănătoasă, mergând în continuare la sală, dar mai mult pentru a socializa, fără să se mai forțeze să facă prea mult sport.

Ultimele știri