O tânără a slăbit 63 de kilograme, dar apoi medicii i-au dat o veste neașteptată. Ce a aflat Kimberley Tripp

O femeie a reușit să slăbească 63 de kilograme după ce a renunțat la alimentul preferat. Cu adevărat surprinzător este ceea ce s-a întâmplat cu Kimberley Tripp după această transformare.

Kimberley Tripp a slăbit 63 de kilograme și a apoi a avut parte de o surpriză

sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unei tinere în vârstă de 34 de ani, pe nume Kimberley Tripp. Încă de mică, australianca s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus și a fost ținta glumelor celor din jur. Ca multe alte persoane aflate în aceeași situație, aceasta și-a găsit consolarea în mâncarea preferată.

Totuși, ceva a determinat-o într-o bună zi să își schimbe viața și astfel a ajuns să slăbească 63 de kilograme, iar vestea pe care i-au dat-o medicii după a fost complet neașteptată.

Ce a pățit o tânără, după ce a reușit să slăbească 63 de kilograme

Kimberley Tripp a fost mereu o persoană supraponderală, deși ceilalți membri ai familiei sale erau slabi cu toții. Poate și de aceea, tânăra a simțit că iese în evidență mai mult decât și-ar fi dorit. Așa cum chiar ea a povestit, erau numeroase situațiile în care necunoscuții o considerau o femeie gravidă, din cauza killogramelor în plus.

Citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

Nemulțumită de modul în care arată și confruntându-se din plin cu anxietate și lipsă de încredere, australianca a preferat mereu să își găsească o consolare și un refugiu în ciocolată, alimentul său preferat. Într-un anumit moment al vieții, fata a ajuns să mănânce chiar și un baton XXL, potrivit ca mărime pentru o întreagă familie. În plus, Kimberley Tripp obișnuia să mănânce mese copioase, bogate în calorii și carbohidrați, consuma băuturi cu zahăr și multe, multe dulciuri, în special ciocolată. Acest lucru a dus, în mod inevital, la o greutate uriașă: 140 de kilograme.

Kimberley Tripp dormind in masina

Kimberley Tripp, pe vremea când avea 140 de kilograme

La un moment dat, tânăra a mers la doctor ca să facă analize, în dorința de-a deveni mamă. Totuși, medicii i-au spus că, având în vedere greutatea mare și faptul că suferă de sindromul ovarelor polichistice, aceasta nu va putea rămâne însărcinată. Acesta a fost momentul în care ea a decis că trebuie să facă o schimbare majoră în viața sa.

Tânăra a renunțat la obiceiul de-a consuma zilnic alimentul său preferat, ciocolata. Acesta a fost poate primul și cel mai important pas din procesul său de slăbit. Apoi, rând pe rând, femeia a eliminat și alte elemente nesănătoase din alimentația sa, a adoptat o dietă potrivită și s-a apucat de sport. Totuși, din cauza sindromului de ovare polichistice, slăbitul a fost un proces destul de lent. Voința a rămas și, după ce și-a făcut curaj, australianca și-a făcut operație de micșorare a stomacului și a ajuns într-un timp extrem de scurt la greutatea de 77 de kilograme. Atât intervenția, cât și dieta, au ajutat-o să ajungă la un corp mai sănătos. Însă ceea ce s-a întâmplat două a fost cu adevărat surprinzător.

Citește și: Un bărbat a stat nemâncat timp de 382 de zile. Cum s-a transformat corpul lui Angus Barbieri

În scurt timp, Kimberley Tripp a rămas însărcinată și nu mică i-a fost surpriza atunci când a aflat de la medici faptul că are gemeni. Femeia a adus pe lume doi băieți perfect sănătoși, de care este extrem de mândră.

„Nu mi-a venit să cred când am auzit vestea că urmează să am gemeni. Mi-am petrecut toată ziua plângând de fericire. Nu mi-am imaginat că o să pot deveni mamă într-o bună și și iată-mă având acum doi băieți minunați. A meritat tot efortul”, a povestit aceasta pentru cei de la au.lifestyle.yahoo.com.

În prezent, australianca face sport și nu a renunțat la dieta sănătoasă, ba chiar și-a propus să mai slăbească încă zece kilograme, pentru a ajunge la greutatea dorită.

Ultimele știri