Căutare Live

"Ne jucam, ne distram, așa că m-am grăbit să-i spun pa. Dacă aș fi știut...!" Ultima dată când copiii-prinți, William și Harry, și-au auzit mama, pe Diana, înainte ca aceasta să moară

Prinţul Harry a dezvăluit că regretă durata scurtă a ultimei convorbiri telefonice pe care a avut-o cu prinţesa Diana, în ziua morţii ei. El a vorbit în cadrul unui documentar dedicat mamei lui, care va fi difuzat luni de televiziunea ITV din Marea Britanie.

Prinţul Harry a dezvăluit că regretă durata scurtă a ultimei convorbiri telefonice pe care a avut-o cu prinţesa Diana, în ziua morţii ei. El a vorbit în cadrul unui documentar dedicat mamei lui, care va fi difuzat de televiziunea ITV din Marea Britanie.

În documentarul intitulat ”Our Mother Diana: Her Life and Legacy”, dedicat prinţesei Diana, în preajma împlinirii a două decenii de la moartea ei, prinţii William şi Harry au vorbit despre mama lor şi au prezentat fotografii de familie nemaivăzute.

În documentar mai apar Charles Spencer, fratele prinţesei Diana, precum şi artiştii Elton John şi Rihanna, care au acceptat în decembrie să fie testaţi pentru HIV alături de prinţul Harry în Barbados, pentru a încuraja utilizarea acestui test.

Cei doi prinţi au menţionat în cadrul documentarului că ultima convorbire telefonică pe care au avut-o cu mama lor, în ziua morţii ei, a fost foarte scurtă.

Având vârstele de 15, respectiv 12 ani, prinţii William şi Harry erau nerăbdători să se întoarcă la joacă, alături de verii lor, la Castelul Balmoral.

”Dacă aş fi ştiut că aceea urma să fie ultima dată când voi vorbi cu mama mea... Câte lucruri i-aş fi spus!”, a declarat prinţul Harry în documentar.

Recent, prinţul William a spus, în cadrul unei conferinţe de presă, că el şi fratele lui nu vor mai vorbi niciodată public atât de deschis despre mama lor, pentru că este dificil.

”Sperăm că acest film va prezenta punctul de vedere al familiei ei şi prietenilor apropiaţi, al celor care au cunoscut-o cel mai bine şi vor să îi proteje amintirea şi să le spună tuturor despre căldura ei, umorul pe care îl avea şi despre cum era ea ca mamă”, a spus prinţul William.

”Nu există zi în care William şi cu mine să nu ne dorim ca ea să fi fost încă aici şi să nu ne gândim la ce schimbări ar aduce lumii”, a adăugat spus, la rândul lui, prinţul Harry.

Documentarul pregătit de ITV se numără printre multe alte materiale realizate pentru a marca împlinirea a două decenii de la moartea prinţesei Diana. People şi ABC au realizat un parteneriat pentru difuzarea programului ”The Story of Diana”, pe 9 şi 10 august.

Prinţesa Diana, prima soţie a prinţului Charles, a murit la vârsta de 36 de ani, pe 31 august 1997, după ce limuzina în care se afla alături de iubitul său, Dodi al-Fayed, s-a izbit de un parapet într-un pasaj din Paris.

Citește și
colaj de imagini cu un barbat care sta intins in pat
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
colaj de fotografii cu anamaria vartolomei, denumita cea mai buna actrita in Franta
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole
De acum, părinții vor face economii serioase! Acestea sunt hainele care cresc odată cu copilul tău... VIDEO care dă oricui fiori reci! Competiție OM - RECHIN: un înotător s-a întrecut cu exemplar din specia Marele Alb...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri