NEOBRĂZARE CRUNTĂ! Cum a stricat o femeie pozele de la o nuntă. Așa ceva nu ai mai întâlnit! VIDEO, FOTO

O femeie a stricat pozele de la o nuntă din Londra, încăpățânându-se să facă plajă în bikini într-un loc aflat la doar doi pași de un foișor la care mirii și invitații lor voiau să se fotografieze.

O femeie a stricat pozele de la o nuntă din Londra, încăpățânându-se să facă plajă în bikini într-un loc aflat la doar doi pași de un foișor la care mirii și invitații lor voiau să se fotografieze.

Femeia a rămas nederanjată, citind o carte și stârnind furia membrilor familiei mirilor.

O invitată la nuntă a înregistrat momentul, care a avut loc sâmbătă, la biserica Furrough Cross din orașul englez Torquay, care se află aproape de Tessier Gardens – o zonă populară pentru cuplurile care se căsătoresc.

„Am observant toți că ea este acolo și ne-am gândit că se va muta, adr nu a făcut-o. A fost foarte nepoliticoasă”, a spus această femeie invitată la nuntă.

„Era înconjurată de nuntași, mirii erau în spatele ei, iar fotograful continua să strige după oameni pentru a le face poze – așa că ea știa ce se întâmplă în jurul ei. I s-a cerut de câteva ori să plece, dar ne-a ignorat pur și simplu. În final, după vreo 10 minute, s-a ridicat și a plecat, dar fără să își strângă și lucrurile”, a adăugat ea.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri