Antena Căutare

Idei ingenioase de cadouri pentru absolvire!

Iata ca in final noptile nedormite si cantitatile mari de cafea au adus rezultate deosebite, iar tu esti extrem de mandru ca fiica sau fiul tau a absolvit facultatea si acum il astepta un inceput de drum lipsit de griji si plin de succes. Asadar, ai nevoie de idei de cadouri inspirate si originale, care sa iasa din banal. Tinerii sunt foarte pretentiosi atat cu cei din jurul lor, cat si cu ei insisi, cu atat mai mult cu cat acum au mai multa incredere in fortele proprii.

Cat de important este cadoul de absolvire?

Cu siguranta nu va uita niciodata acest moment al vietii sale, insa tu poti sa ii acorzi un cadou drept apreciere pentru eforturile depuse, iar el va ramane cu un lucru sau obiect care sa ii starneasca oricand amintirea unei realizari importante pentru evolutia sa in calitate de viitor adult responsabil, implinit din punct de vedere profesional.

Revenind la cadoul potrivit, avand in vedere faptul ca pe piata se gasesc tot felul de idei si obiecte din diferite categorii, sarcina ta este sa il alegi pe cel care indeplineste toate cerintele. Astfel, va trebui sa tii cont de anumite criterii.

Iata care sunt caracteristicile importante pe care trebuie sa le indeplineasca cadoul perfect:

  • Ceva educativ - se poate sa indeplineasca si aceasta caracteristica si cadoul s-ar putea sa fie mai mult decat apreciat! O excursie intr-o tara pe care nu a mai vizitat-o, precum un city break in Roma sau in orasul preferat, poate fi o alegere excelenta.
  • Practic si de calitate - este foarte important ca darul pentru care optezi sa fie practic si util, dar in acelasi timp aspectul este foarte important, asa ca va trebui sa fii atent la fiecare detaliu in parte. De exemplu, daca vei alege pentru fiica ta cel mai chic accesoriu dintotdeauna si anume un ceas de mana, poti opta pentru un ceas de dama Fossil, firma care ofera calitate si preturi avantajoase, la indemana tuturor.
  • Personalizat - cadoul trebuie sa i se adreseze in mod special persoanei care il primeste. Alege ceva care sa o/il reprezinte si sa i se potriveasca din toate punctele de vedere. Poti alege chiar un obiect personalizat cu un imprimeu sau un mesaj haios, daca stii ca este o persoana vesela, care gusta o gluma buna si care va aprecia un astfel de cadou.

Idei ingenioase de cadouri pentru absolvire!

  • Durabil - se aplica si pentru exemplul de mai sus, o amintire frumoasa fiind, cu siguranta, de neuitat. Insa daca te gandesti sa alegi ceva material, tine cont de faptul ca trebuie sa dureze in timp si, automat, aici se aplica si calitatea.
  • Sa reprezinte un simbol - poti alege o rama frumoasa cu simbolul de absolvire sau, de ce nu, o poza care starneste amintiri. Este o alegere buna mai ales atunci cand urmeaza sa te desparti de absolventul tau, urmand ca el sa isi construiasca propriul drum undeva departe de casa si de familie.

Pregateste-i tanarului tau absolvent un cadou special care sa ii ofere o mai mare incredere in el si sa imbine perfect utilul cu placutul, transformand momentul intr-o amintire frumoasa. Prin acest cadou poti sa construiesti un pod, sa ii arati copilului tau ca il intelegi si sa il accepti asa cum este. Straduieste-te ca mesajul pe care i-l va transmite cadoul sa ii spuna ca viata este o adevarata calatorie si doar el tine harta, nu ca tu stii cel mai bine. Este un om in toata firea acum!

NEOBRĂZARE CRUNTĂ! Cum a stricat o femeie pozele de la o nuntă. Așa ceva nu ai mai întâlnit! VIDEO, FOTO... Așa arată casa EROULUI HOREA! O ruină ce stă să cadă versus 14,3 milioane de lei pentru refacerea conacelor și castelelo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x