Antena Căutare

„Ne-a prins coronavirusul! Unii dintre noi ne-am crezut ca și morți, când COVID-19 ne-a izbit ca un tăvălug” FOTO

Câteva persoane care au fost depistate cu coronavirus și s-au vindecat sau încă luptă cu el au dezvăluit detalii din lupta lor cu COVID-19. Dacă unii susțin că nu au avut prea mari bătăi de cap, alții spun că au crezut că vor muri.

„Ne-a prins coronavirusul! Unii dintre noi ne-am crezut ca și morți, când COVID-19 ne-a izbit ca un tăvălug” FOTO Galerie
„Ne-a prins coronavirusul! Unii dintre noi ne-am crezut ca și morți, când COVID-19 ne-a izbit ca un tăvălug” FOTO

Jaimuay Sae-ung, 73 de ani

Jaimuay Sae-ung, în vârstă de 73 de ani, este prima persoană din Thailanda care s-a infectat cu noul coronavirus, în luna decembrie.

Femeia a început să tușească și să fie chinuită de o tuse puternică, după care, în timp ce se afla în carantină, a făcut pneumonie.

„Am aflat că am coronavirus abia după ce m-am internat în spital. M-a întristat și m-a șocat vestea. Mă simțeam epuizată și nu puteam mânca”, a spus ea.

După zece zile, starea ei de sănătate s-a îmbunătățit și, până la urmă, a fost externată, după ce alte teste pentru depistarea coronavirusului au ieșit negative.

Carl Goldman, 67 de ani

Carl Goldman, în vârstă de 67 de ani, din Santa Clarita, California, se afla pe nava de croazieră Diamond Princess, ce a fost în carantină. A fost testat pozitiv cu coronavirus, despre care a spus că „nu a fost atât de rău”.

Bărbatul a avut febră și „puțină tuse” în timpul zborului către Statele Unite ale Americii. La sosire, a fost pus în carantină.

„Cel mai rău mi-a fost când am avut o bronșită, în urmă cu câțiva ani. Coronavirusul a fost mult mai ușor – fără frisoane, fără dureri. Respiram normal, fără nas înfundat, dar simțeam o presiune în piept. Dacă aș fi avut aceste simptome acasă, probabil că m-aș fi dus la serviciu”, a spus el.

”Să fiu al dracu', mai bine mă băgau în pârnaie! Am luat coronavirus de la o înmormântare și de la un grătar!” Pacientul zero!

După ce a avut astfel de simptome timp de o lună, Carl se simte bine acum, deși încă este testat pozitiv.

„Trebuie să fiu testat negativ trei zile la rând ca să pot fi lăsat să plec. Nu voi avea coronavirusul pentru totdeauna”, a mai spus el.

Marc Thibault, 48 de ani

Marc Thibault, un profesor din Rhode Island, Statele Unite ale Americii, în vârstă de 48 de ani, a fost internat pe 27 februarie, după o excursie cu școala, în Italia, Franța și Spania.

Când a fost diagnosticat cu coronavirus, s-a simțit „lovit de un uragan”. „Am simțit că nu mai am aer, am intrat în panică”, a recunoscut el.

Bărbatul a mai spus că s-a simțit la un pas de moarte și că încă se află la terapie intensivă.

„Ne-a prins coronavirusul! Unii dintre noi ne-am crezut ca și morți, când COVID-19 ne-a izbit ca un tăvălug” FOTO

Elizabeth Schneider

Liz Schnedier, 37 de ani

Liz Schnedier, o americancă în vârstă de 37 de ani, s-a infectat cu coronavirus la o petrecere cu un grup mic de oameni, în Seattle. Nicio persoană de la acea petrecere nu prezenta simptome atunci, dar 40% dintre acestea au început să se simtă rău, în următoarele trei zile.

Întreaga poveste a acestei femei, în articolul: „Bună, m-am infectat cu coronavirus în cel mai surprinzător mod! N-am bănuit!”. O femeie care s-a vindecat de COVID-19 a povestit cum a scăpat de virus

„Ne-a prins coronavirusul! Unii dintre noi ne-am crezut ca și morți, când COVID-19 ne-a izbit ca un tăvălug” FOTO

Bridget Wilkins

Bridget Wilkins, 29 de ani

Bridget Wilkins, în vârstă de 29 de ani, a călătorit din Australia în Singapore, pentru a participa la nunta unor prieteni. A fost pusă în carantină într-un spital din Brisbane, după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19.

Întreaga poveste a tinerei, în acest articol: „Cum am supraviețuit coronavirusului”. Femeia care s-a vindecat de COVID-19 a dezvăluit ce simți atunci când ești infectat

„Ne-a prins coronavirusul! Unii dintre noi ne-am crezut ca și morți, când COVID-19 ne-a izbit ca un tăvălug” FOTO

David Abel, 73 de ani

David Abel, în vârstă de 73 de ani, sărbătorea alături de soția lui, Sally, 50 de ani de căsnicie, când s-au infectat amândoi cu COVID-19, la bordul navei de croazieră Diamond Princess, ce a intrat în carantină, într-un port din Japonia. Amândoi au făcut pneumonie, din cauza coronavirusului.

„În dreptul spitalului aproape că am leșinat. Am fost dus cu un scaun cu rotile în saolul nostru”, a spus el.

Sally a scăpat de coronavirus, dar David încă nu a fost externat, deoarece două din trei teste au arătat că încă mai are COVID-19.

„Ne-a prins coronavirusul! Unii dintre noi ne-am crezut ca și morți, când COVID-19 ne-a izbit ca un tăvălug” FOTO

Connor Reed

Connor Reed, 25 de ani

Connor Reed, un britanic în vârstă de 25 de ani, din Llandudno, North Wales, preda limba engleză în Wuhan, când a început să aibă simptome pe care le-a crezut de răceală, pe 25 noiembrie.

Șapte zile mai târziu, a început să se simtă mult mai rău. Într-un jurnal, Connor a scris: „Asta nu mai este doar o răceală. Mă doare tot, capul îmi bubuie, gâtul mă doare”.

Până pe 6 decembrie, deja simțea că „se sufocă”. A fost tratat cu antibiotice. În ziua 21 de când a fost infectat, se simțea de parcă „m-ar fi călcat o mașină mare”, iar timpanele îi „erau gata să plesnească”. Însă, în Ajunul Crăciunului, se simțea mai bine.

Singura țară din Europa ce nu este afectată de coronavirus! Cum a reușit să se ferească de COVID-19... Privește! Coronavirusul NU are voie să ucidă asta! Spaniolii în carantină au izbucnit în aplauze, pentru eroii care se a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x