Antena Căutare

Nostradamus a prezis vara anului 2020! Profeție cutremurătoare: "Soarele va topi, cum oamenii topesc adevărul"

Nostradamus, cel mai cunoscut profet al timpurilor a avut o previziune sumbră despre vara anului 2020. Potrivit lui Nostradamus, cel de-al Treilea Război Mondial a început încă din 2015 și va dura până în 2023.

Nostradamus a prezis vara anului 2020! Profeție cutremurătoare: "Soarele va topi, cum oamenii topesc adevărul"
Nostradamus a prezis vara anului 2020! Profeție cutremurătoare: "Soarele va topi, cum oamenii topesc adevărul"

Predicția marelui vizionar referitoare la vara anului 2020 se referă la mistere ascunse lumii și adevărul care este îngropat în cele mai adânci unghere ale pământului. Marele profet spune că ceva mare se întâmplă chiar în ochii întregii omeniri, dar adevărul este măsluit de mâini feroce:

Vara anului 2020: "Pământul este îngropat în mister, vara este miezul ascunzișului. Adevărul este îngropat în pământ și Universul se va supăra pe omenire.

Soarele va topi, cum oamenii topesc adevărul. Se întâmplă acum și acum și acum, dar ei nu vor vedea deși li se va vorbi clar și nu vor înțege căci se vor teme. Nu e sfârșitul, dar e începutul unui veac greu.

De suflet să se lege acela care simte că acolo este salvarea. Când peștele își va deschide ochii, doar câțiva vor ști că el nu este în mare", a prezis Nostradamus despre vara anului 2020.

Coronavirusul, prevăzut oficial încă din 2007! ”Păi dacă mâncați lilieci mici cu potcoavă, ce-ați vrea???”

Catrenele lui Nostradamus au fost redactate în anul 1555, dar încă fascinează lumea, mai ales că aproximativ 70% din profețiile sale s-au îndeplinit până în prezent. A avut predicții privind atacul terorist de la 11 septembrie, dar și calamități naturale și războaie, care s-au adeverit.

Program TV Antena 1, astăzi, sâmbătă, 4 iulie 2020. Acces Direct vă dă întâlnire și sâmbătă, de la ora 17:00... FOTO | O imagine cât o mie de cuvinte! Abel ne arată cum se poartă corect masca de protecție și cum este greșit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x