Antena Căutare

Nu e poveste pescărească! Cum a salvat Justin Bieber un pescar din ghearele unui urs: "Era o namilă de 600 de kilograme!"

Un pescar rus a scăpat cu viaţă dintr-o întâlnire cu un urs brun, singurul lucru care l-a salvat fiind gluma proastă făcută de una dintre nepoatele sale, care i-a schimbat soneria telefonului. 

Un pescar rus a scăpat cu viaţă dintr-o întâlnire cu un urs brun, singurul lucru care l-a salvat fiind gluma proastă făcută de una dintre nepoatele sale, care i-a schimbat soneria telefonului.
Incidentul a avut loc în Nordul Rusiei.

Igor Vorozhbitsyn mergea la pescuit, ca de obicei, într-un loc renumit pentru această practică. La un moment dat, a fost atacat de un urs brun. Unul de peste 600 de kilograme.

Singurul lucru care l-a salvat a fost că, exact după ce l-a atacat fiara, a început să-i sune telefonul, iar soneria l-a pus pe fugă pe urs. Bărbatul de 42 de ani avea ca sonerie melodia lui Justin Bieber, "Baby", iar ursul s-a speriat şi a plecat, lăsându-l în pace.

"Nu-mi vine să cred ce noroc am avut. Ştiu că soneria nu e pe placul tuturor oamenilor, dar nepoata mea a făcut o glumă şi mi-a schimbat-o cu melodia lui Bieber", a povestit bărbatul.

A scăpat cu răni uşoare şi nu şi-a mai schimabat de atunci soneria norocoasă a telefonului.

Sursă: Daily Mail

Adventist. ”Dacă ating o armă, mor!” A salvat 75 de oameni în al Doilea Război Mondial. ”Ei au tunurile, eu, mâinile goa... Regretatul Sebastian Papaiani, despre copilăria petrecută ''într-un cartier, plin de țigani, dar țigani cu care puteai s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x