Antena Căutare

Nu este nicio glumă! NASA oferă 30.000 de dolari celui care poate rezolva problema wc-ului din spațiu. Oricine poate participa, chiar și românii

NASA oferă suma de 30.000 de dolari oricărei persoane, cu vârsta de peste 18 ani, care poate rezolva problema wc-ului din spațiu.

NASA oferă suma de 30.000 de dolari oricărei persoane, cu vârsta de peste 18 ani, care poate rezolva problema wc-ului din spațiu.

Concursul a fost lansat pe site-ul HeroX, unde sunt așteptate sugestii din întreaga lume, până pe 20 decembrie. Câștigă cel care reușește să găsească o soluție ca astronauții aflați în costum spațial să-și facă nevoile fără probleme și să poată renunța la pampersi.

Potrivit NASA, noul sistem trebuie să păstreze dejecțiile, dar să evite ca ele să atingă corpul astronauților, indiferent dacă aceștia sunt în mișcare sau așezati, scrie libertatea.ro. WC-ul spațial trebuie să asigure o izolație de șase zile în combinezonul spațial. Sistemul trebuie să funcționeze ”hands-free”, să fie luminat și fără să fie nevoie de scoaterea costumului sau schimbarea alimentării cu oxigen din el.

KIM KARDASHIAN: ”Mi-am pierdut virginitatea, la 14 ani, acasă la Michael Jackson!”... Buni ca pâinea caldă! Ar face totul pentru cei din jur! Acestea sunt cele mai generoase zodii din horoscop! Te numeri pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x