Antena Căutare

Buni ca pâinea caldă! Ar face totul pentru cei din jur! Acestea sunt cele mai generoase zodii din horoscop! Te numeri printre ele?

Unele persoane sunt mai generoase decât altele și se pare că și zodia joacă un rol important în acest sens!

Unele persoane sunt mai generoase decât altele și se pare că și zodia joacă un rol important în acest sens!

Săgetător

Guvernat de Jupiter, Săgetătorul este guvernat de generozitate. Este avid de opulență și adoră să cheltuiască sume importante de bani pentru distracția celor din jurul său. Însă actele lor de generozitate au mai degrabă o dorință de a ieși în evidență, decât un substrat sentimental sau uman.

Vărsător

Vărsătorii simt o mare bucurie în a dărui, fiind o caracteristică definitorie a acestei zodii. Acești nativi sunt mai încântați atunci când oferă cadouri decât atunci când primesc și au tendința de a lăsa pe locul doi propriile dorințe pentru binele celorlalți. Atunci când găsesc motivația potrivită, Vărăstorii sunt capabili să facă gesturi remarcabile de filantropie.

Află AICI care sunt restul zodiilor!

Nu este nicio glumă! NASA oferă 30.000 de dolari celui care poate rezolva problema wc-ului din spațiu. Oricine poate par... „Lacul lebedelor” chiar există în România! Lângă Deva, înaripatele împart luciul apei şi cu raţe sălbatice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x