Antena Căutare

Nu, nu e o glumă! Fetița aceasta NU e ajutorul lui Moș Crăciun, doar s-a născut cu NAS DE CLOVN

Are o poveste extrem de ciudată: s-a născut cu nas de clovn. Totul a început cu un punctuleț roșu pe nas.

Are o poveste extrem de ciudată: s-a născut cu nas de clovn. Totul a început cu un punctuleț roșu pe nas.


Connie Lloyd este o fetiță de trei ani care s-a născut cu o tumoare benigna care îi făcea nasul tot mai mare și mai roșu, de clovn. Diagnosticată cu hemangiom, părinții nu au mai suportat comentariile răutăcioase a oamenilor și au decis să o opereze. După trei ore și jumatate fetița a scăpat de această tumoare: . “Acum am un nas ca al lui mami”, a spus micuța.


Încă de la 26 de săptămâni medicii văzuseră o pată pe nasul fetiței, dar nu li s-a părut nimic ciudat. După naștere, de la un simplu punct, tumoarea a ajunssă aibă un diametru de 4 cm.

“Inainte de operatie, Connie era timida, iar cand oamenii faceau comentarii rautacioase la adresa ei, intorcea privirea“, povesteste Zara, mama copilei. “Acum, e bine ca nu mai trebuie sa auda lucruri urate despre ea. Oricum, cu sau fara nas rosu, Connie a fost mereu fetita noastra perfecta“, a povestit mama fetiței.

Dorinţe puternice şi gesturi extravagante! Horoscopul pentru dragoste, în săptămâna 4-10 august... Record: El e "OMUL CARE NU RESPIRĂ"! Povestea incredibilă a bărbatului care a UIMIT lumea întreagă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x