Antena Căutare

Record: El e "OMUL CARE NU RESPIRĂ"! Povestea incredibilă a bărbatului care a UIMIT lumea întreagă

Stabileşte record după record! Stig Severinsen, numit şi "Omul care nu respiră", a devenit celebru în toată lumea datorită unei voinţe uluitoare. A reuşit să-şi ţină respiraţia 22 de minute, în timp ce era sub apă.

Record: El e "OMUL CARE NU RESPIRĂ"! Povestea incredibilă a bărbatului care a UIMIT lumea întreagă Galerie
Stig Severinsen, numit şi "omul care nu respiră"

Stabileşte record după record! Stig Severinsen, numit şi "Omul care nu respiră", a devenit celebru în toată lumea datorită unei voinţe uluitoare. A reuşit să-şi ţină respiraţia 22 de minute, în timp ce era sub apă.

Stig a fost tot timpul atras de apă, de mare, de adâncuri. Când era mic, făcea "scufundări" în piscină şi le tot spunea părinţilor că-şi doreşte să devină scafandru. La şase ani, lua primele lecţii de înot, iar la nouă ani devenea deja campion naţional.

"Tot timpul mi-a plăcut apa. Atunci când sunt acolo, parcă sunt un alt om", povesteşte bărbatul. Cu sute de ore de antrenament în spate, o ambiţie uriaşă şi o tehnică specială, danezul a atins performanţe incredibile. A reuşit să îşi ţină respiraţia timp de 22 de minute, stabilind un record mondial. De asemenea, a înotat 152 de metri în adâncuri, în doar două minute şi 11 secunde.

Danezul spune că a descoperit metoda prin care îşi coordonează perfect trupul şi mintea, cu ajutorul meditaţiei. Se concentrează câteva minute, iar gândul îi zboară într-un loc frumos, unde uită de tot şi de toate. În prezent, Stig Severinsen are 41 de ani, a renunţat să facă scufundări şi le predă copiilor tehnicile sale de respiraţie sub apă, în cadrul unui curs special.


Nu, nu e o glumă! Fetița aceasta NU e ajutorul lui Moș Crăciun, doar s-a născut cu NAS DE CLOVN... IMAGINI ȘOCANTE! Povestea TRAGICĂ a fetiţei care s-a născut cu două capete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x